Kontantpris

Tjek boliglån

550.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
822,-
Boligareal
152m2
Vær. inkl. stuer
4
Yderligere information

Villa, Sagsnr. 53-X0000058

Nørregade 23, 6534 Agerskov

Moderniseret villa på stille vej i attraktivt kvarter

Velkommen til Nørregade 23 i Agerskov – her venter 152 veludnyttede kvadratmeter med tre værelser i en moderniseret bolig tilpasset den travle families behov. I kommer til at bo centralt i byen – tæt på skole og indkøbsmuligheder!

Læs mere om Nørregade 23
Giv et bud på boligen

LokalBolig Brande ApS

Mere om Nørregade 23

...

Jeres nye hjem breder sig over halvandet plan, hvor førstesalen byder sig til som en oplagt børneafdeling med to gode værelser med charmerende skrævægge. Etagen har desuden et pænt brusebadeværelse med tidløs indretning.

Nedenunder i stueplan får I endnu et værelse, der kan anvendes som forældresoveværelse. Her er tale om et rummeligt værelse med udgang til haven samt nem adgang til et stort brusebadeværelse med plads til en praktisk vaskesøjle.

Mod syd finder I et smart vinkelkøkken indrettet med hvide fronter, der står i skarp kontrast til de naturfarvede elementer, mens her er sørget for rigeligt skabsplads.

I forbindelse med køkkenet ligger en lys og indbydende stue, og der er mulighed for både et sofahjørne samt et spisebord, og herfra får I adgang til en nyere udestue, der synes at forlænge boligens kvadratmeter. Fra udestuen er der adgang til haven.

Udenfor venter en nem, lukket have, hvor en del er flisebelagt, hvilket giver et fantastisk udendørsrum med mange anvendelsesmuligheder, og det synes muligt altid at finde en plads i solen.

I kommer til at bo på en stille vej, og byen har hele to skoler og en stor ny købmandsforretning, som I får nem adgang til. Derudover finder I et spændende udvalg af fritidsaktiviteter på den nærliggende fodboldbane og Agerskovhallen.

Er det jeres drømmebolig? Tag første skridt – book en fremvisning!

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: