Kontantpris

Tjek boliglån

4.195.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
3.212,-
Boligareal
115m2
Vær. inkl. stuer
3
Yderligere information

Villa, Sagsnr. 54-X0000043

Magnoliavej 11, 9000 Aalborg

Dejlig villa med god beliggenhed i Aalborg

Drømmer I om en murermestervilla i klassisk stil? Så har vi lige præcis sådan en til jer på Magnoliavej 11 i Aalborg. Her kan I glæde jer til en velholdt bolig i halvandet plan med en skøn have.

Læs mere om Magnoliavej 11
Giv et bud på boligen

LokalBolig Aalborg ApS

Mere om Magnoliavej 11

Samtidig får I en central beliggenhed med kort afstand til både skole, daginstitution og indkøbsmuligheder – perfekt til den lille børnefamilie.

Huset ligger i et attraktivt kvarter, hvor I har gåafstand til Aalborg Zoo og Kridtgraven, mens bymidten ligger lige på den anden side af hækken. Fra adressen er der ligeledes kort afstand til busstoppesteder med gode forbindelser.

I flytter ind i en yderst velholdt ejendom fra 1939, udført i røde mursten og med matchende tag. Foran boligen er der fine parkeringsmuligheder, og en integreret carport sørger for tørvejr til bilen. Grunden byder derudover på en dejlig have, som er smukt anlagt med træer og buske samt en skøn sydøstvendt terrasse.

Træd indenfor i det charmerende hjem, hvor I ledes direkte fra den lille entré og ind i to lyse stuer en suite med gennemgående gulve. Her indretter I jer nemt med en spisestue og et sofaafsnit foran den stemningsfulde brændeovn. Fra spisestue er der åben forbindelse til køkken-alrummet, hvor et veludført, U-køkken står flot med hvidt interiør. Herfra er der desuden udgang til udestuen gennem dobbeltdøre, hvor I igen kan åbne ud til terrassen, når sommervejret melder sin ankomst.

Førstesalen byder sig til med to lækre værelser, hvor loftet er ført til kip og de charmerende bjælker er lagt frit. Heroppe er også et dejligt badeværelse med brus. Det store rum på 1. sal kan evt opdeles til 2 regulære børneværelser såfremt man har det behov i stedet for.

Slutteligt finder I i kælderen tre disponible rum i pæn stand, et vaskerum og endnu et badeværelse med brus og toilet.

Kontakt os for en fremvisning.

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: