Kontantpris

Tjek boliglån

5.795.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
5.419,-
Boligareal
160m2
Vær. inkl. stuer
7
Yderligere information

Villa, Sagsnr. 54-X0000025

Hasserisvej 153, 9000 Aalborg

Præsentabel villa centralt i Hasseris - MULIGHED FOR "BYTTE" - SÆLGER ER INTERESSERET I MINDRE BOLIG ELLER SOMMERHUS

Med en central beliggenhed i Hasseris står denne præsentable villa klar til at byde sine nye ejere velkommen med lyse indendørsrammer, unikke løsninger, kvalitetsinventar i hele huset samt en anvendelig underetage med mulighed for en gæsteafdeling.

Læs mere om Hasserisvej 153
Giv et bud på boligen

LokalBolig Aalborg ApS

Mere om Hasserisvej 153

I bosætter jer fordelagtigt i Aalborg eksklusive kvartér, tæt på hverdagens fornødenheder og har således gåafstand til f.eks Hasseris Bymidte, Stolpedalsskolen, daginstitutioner og offentlig transport. Der er heller ikke langt til naturskønne omgivelser ved Nordens Kridtgrav og Aalborglund, mens pendleren kan glæde sig over nærheden til motorvejen, som nås efter kun få minutters kørsel.

Ved ankomsten til den flotte ejendom fra 1939 kan bilerne parkeres i carporten med to tilknyttede redskabsrum bag portanlægget eller i de to garager med elporte, der er placeret under huset. Stueplanet udfolder sig med tre store, lyse stuer en-suite. Ydermere er der fra stuerne udgang til en pragtfuld udestue, en altan samt en terrasse der er delvist overdækket, disse forlænger alle den udendørs opholdsmiljø på bedste vis.

De to indretningsvenlige værelser deles om et gæstetoilet samt et luksuriøst badeværelse med en bruseniche. Etagens resterende kvadratmeter er dedikerede til det fantastiske køkken-alrum, hvor det bliver en sand fornøjelse for hjemmekokken at trylle ved gryderne i det stilrene og veludstyrede boform-køkken. Kælderen har et væld af brugsformål, da den råder over to disponible rum, et viktualierum, et multirum, endnu et brusebadeværelse samt et praktisk bryggers til vaskefaciliteterne.

Den vidunderlige have byder på et pragtfuldt fliseterrassemiljø, der er delvist overdækket samt har mange smukke detaljer, så det er den perfekte oase til grillmiddagene med familie og venner.

En villa i Hasseris, som kunne være et godt alternativ til en lejlighed - da der ikke er meget vedligehold omkring ejendommen.

En boligen der skal opleves - kontakt os allerede i dag for at bestille en fremvisning.

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: