Boligareal
167m2
Vær. inkl. stuer
6
Yderligere information

Villa, Sagsnr. 54-X0000029

Alfred Munkholms Vej 5, 9000 Aalborg

Velindrettet villa med 986 m2 grund i Hasseris

Denne villa har mange forcer - og med fire soveværelser, to badeværelser og en naturskøn beliggenhed direkte ud til store, grønne fællesområder får familielivet fortrinlige rammer i Hasseris.

Læs mere om Alfred Munkholms Vej 5
Mægler Claus Nyrup Højsholt-Nielsen. Kontakt her hvis du skal købe.
E-mail: cni@lokalbolig.dk

Hvor meget er din bolig værd?

En salgsproces hos LokalBolig er velovervejet og nøje gennemtænkt. Alt tager udgangspunkt i din unikke bolig og hjælper til at sikre dig det bedste salg.

Mere om Alfred Munkholms Vej 5

For enden af en blind stikvej møder I ejendommen fra 2008, hvis lysegule murstensfacade komplementeres af et sort tag. Tilknyttet matriklen er en integreret carport med plads til to biler.

I bydes velkommen i en entré, hvorfra boligen udfolder sig via en optimal planløsning uden spildplads. Husets hjerte er det herlige køkken-alrum, der samler familien om madlavning og samvær.

Svane-køkkenet udtrykker en tidløs elegance med hvide elementer og Rosa Beta-granitbordplader. Det er udstyret med en smart køkkenø og lækre hvidevarer, heriblandt Siemens-amerikanerkøleskab med integreret is og vand-funktion samt AEG-ovn i ergonomisk højde, så I får perfekte rammer til de kulinariske udfoldelser.

Den indbydende stue har lyst asketræsgulv og sydvendte vinduer, som gavmildt lader lysindfaldet strømme ind. I kan også se frem til et separat placeret forældresoveværelse med skabsplads samt eget badeværelse med bruseniche og badekar, mens de tre øvrige værelser har mange muligheder - hvad end I ønsker børneværelser, kontor eller hobbyrum.

Værelserne deles om et badeværelse i stort set samme stil som det forrige. Boligen fuldendes af et bryggers, der ligesom køkkenet og badeværelserne har
Svane-skabsmodul og italienske klinker fra Ímola Ceramica, hvilket skaber en rød tråd gennem huset.

Endelig kan I se frem til en grund på 986 m2 omkranset af en høj, massiv bøgehæk. Herude er en dejlig have og ugenerte terrasser, der strækker sig rundt om størstedelen af huset, så I kan nyde livet under åben himmel.

Beliggenheden er pragtfuld med daginstitution, skole, gymnasium og indkøb inden for en radius af halvanden kilometer, mens Aalborg centrum og City Syd er en frisk cykeltur væk. Afslutningsvis er der også hurtig adgang til bus, togstation og motorvej.

Kom og oplev boligen!

Film

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

LokalBolig CO2 Neutral Boligpræsentation

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: