Kontantpris

Tjek boliglån

3.895.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
2.807,-
Boligareal
192m2
Vær. inkl. stuer
7
Yderligere information

Villa, Sagsnr. 54-X0000038

Straussvej 46, 9200 Aalborg SV

Pragtfuld villa i Frejlev med udsigt til fjorden

I eftertragtede Frejlev ligger denne pragtfulde og højtliggende villa med en uimodståelig udsigt til fjorden. I bliver de nye ejere af huset på Straussvej 46, der er placeret i skønne børnevenlige omgivelser med gå- og cykelafstand til indkøb...

Læs mere om Straussvej 46
Giv et bud på boligen

LokalBolig Aalborg ApS

Mere om Straussvej 46

...

daginstitution og skole, ligesom I blot har omtrent 10 minutters kørsel ind til Aalborg bymidte.

Den nydelige, hvide ejendom fra 1971 er opført på en let skrånende grund. Rent arkitektonisk er dette blevet brugt til at skabe et indbydende hjem, der strækker sin velindrettet planløsning over et øvre- og nedre plan, som hver især gemmer på 132 m2. Hertil hører også en dobbeltcarport med et redskabsrum i forlængelse.

Fra det øjeblik I træder indover dørtærsklen til entréen, fornemmer I at dette er en bolig lidt ud over det sædvanlige. Her hersker et mageløst lysindfald takket være de brede vinduespartier, som blandt andet giver jer et fint udsyn over kvarterets tage, naturen og til vandet i horisonten. Hele huset emmer af hygge og alt fremstår utrolig velholdt og smukt moderniseret.

Det øverste plan udfolder sig fra fordelingsentréen, der fører til tre værelser og et pænt badeværelse med bruseniche. Resten af etagen er forbeholdt opholdsmiljøet, hvor det toneangivende køkken med elementer i sort højglans og integrerede hvidevarer er i åben forbindelse med stuen. Mens maden færdiglaves i køkkenet, mødes resten af familien omkring spisebordet ved siden af brændeovnen og med udsyn til stuens tv- og hyggehjørne. Dørene i stuen viser jer til de to skønne, hævede udsigtsterrasser, hvoraf den ene har trappe ned til græsplænen i haven.

Boligens nederste plan indeholder yderligere tre værelser, det ene med et walk-in-closet og eget lækkert LUKSUS badeværelse med dobbelthåndvask, afskærmet bruseafsnit og et smukt fritstående designbadekar. I finder også yderligere et brusebadeværelse samt et bryggers med depotrum.

Book en fremvisning og oplev udsigten og denne spændende villa helt for jer selv.

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: