Kontantpris

Tjek boliglån

2.748.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
1.979,-
Boligareal
113m2
Vær. inkl. stuer
3
Yderligere information

Villa, Sagsnr. 54-X0000077

Byklemmen 19, 9200 Aalborg SV

Flot villa fra 2015 i Aalborg SV

Nu har I chancen for at overtage denne lækre villa, som er bygget i 2015 og byder på mange flotte detaljer. Med to badeværelser, to værelser samt en beliggenhed i Aalborg SV nær hverdagens gøremål er her gode forhold for den unge familie såvel som...

Læs mere om Byklemmen 19
Mægler Claus Nyrup Højsholt-Nielsen. Kontakt her hvis du skal købe.

Hvor meget er din bolig værd?

En salgsproces hos LokalBolig er velovervejet og nøje gennemtænkt. Alt tager udgangspunkt i din unikke bolig og hjælper til at sikre dig det bedste salg.

Mere om Byklemmen 19

det modne par.

Husets hjerte er opholdsmiljøet, som stueplanet udgøres af. Her er køkken-alrummet i åben forbindelse med stuen, og rummene smyger sig samlet set om to hjørner, hvorfor I kan indrette jer med hyggekroge uden at gå på kompromis med nærværet.

Køkkenets hvide, grebsfri fronter står pænt til det sorte gulv og den grå bordplade, mens spotlysene under overskabene sikrer et behageligt arbejdslys. I alrummet er det oplagt at have en spisesektion, og med sydvendte dobbeltdøre til terrassen er middage under åben himmel ligeledes lettilgængelige. I stuen finder I plads til det bløde møblement, som danner rammerne om hyggelige filmaftener i familiens skød.

I stueplan er der forberedt, så det er nemt og billigt, at etablere endnu et værelse, såfremt der måtte være behov for dette. Slutteligt rummer det også et stilrent badeværelse med kontraster i sort og hvid, mens det andet badeværelse med samme designmæssige udtryk er placeret på førstesalen. Det er samtidig heroppe I finder soveafdelingen, som består af to værelser på hver sin side af den møblerbare repos.

Ude råder I over en carport, der i forlængelse har et redskabsskur og et cykelskur. Haven er hovedsageligt anlagt som græsplæne, mens fliseterrassen er placeret ved huset.

Hverdagslogistikken går let op med gå- og cykelafstand til daginstitution, indkøb og Sofiendalskolen. I får ligeledes gode muligheder i jeres fritid, hvor I kan gå ture i nærliggende Aalborglund, ved Nordens Kridtgrav eller langs kysten. Bilen får jer til Aalborg Centrum på ti minutter, mens motorvejen tilkøres på cirka fem minutter.

Book en fremvisning.

Film

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

LokalBolig CO2 Neutral Boligpræsentation

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: