Kontantpris

Tjek boliglån

2.795.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
1.965,-
Boligareal
169m2
Vær. inkl. stuer
5
Yderligere information

Villa, Sagsnr. 54-X0000132

Overvejen 9, 9220 Aalborg Øst

Nyopført villa lige ved landsbyens gadekær

Nu har I chancen for at flytte ind i denne hyggelige og helt nyopførte bolig i Øster Uttrup, som er en særdeles hyggelig landsby i storbyen.. – her er der bevaret brostensbelagte veje og et hyggeligt lille gadekær og forsamlingshus mv.

Læs mere om Overvejen 9
Mægler Claus Nyrup Højsholt-Nielsen. Kontakt her hvis du skal købe.

Hvor meget er din bolig værd?

En salgsproces hos LokalBolig er velovervejet og nøje gennemtænkt. Alt tager udgangspunkt i din unikke bolig og hjælper til at sikre dig det bedste salg.

Mere om Overvejen 9

Samtidig er der kort afstand til motorvej, indkøb og skole.

Boligen er særdeles energirigtig, og har en særdeles god indretning, som vil passe de fleste familier. I stueplan er der indrettet stort og rummeligt bryggers, toilet med bad, kontor/værelse samt hyggeligt åbent køkken alrum. Endvidere opholdsstue. Der er lyse gulvbelægninger der veksler mellem klinker og lyst parket i hele huset. I stueplan er der gulvvarme overalt, mens der på 1. sal kun er gulvvarme i badeværelset. 1. salen byder på 2 rummelige værelser samt stort repos, som f.eks kan anvendes til kontor eller gaming lounge. Fra det tiltænkte forældresoveværelse er der udgang til overdækket terrasse/altan hvorfra man kan skue ud over den hyggelige landsby og ned til gadekæret.

Der er stort vedligeholdelsesvenligt flisebelagt areal foran huset og mod vejen, ligesom der er stor dobbelt carport, som kan tilføjes 2 porte så det i stedet er en garage til 2 køretøjer. Endvidere stort skur i enden.

Der mangler et par udendørs lamper og enkelte skabe på værelserne, som sælger er klar til at give et tilskud til indkøb af. Endvidere vil haven blive nivelleret og tilsået med nyt græs forinden overdragelse af huset.

Kontakt LokalBolig Aalborg og oplev #Boligsalgmedpassion – vi er altid klar på en god handel hvor alle parter bliver tilfredse 😊

Fang os på 7060 2019, og aftal tid til jeres fremvisning.

Området

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

LokalBolig CO2 Neutral Boligpræsentation

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: