Kontantpris

Tjek boliglån

2.675.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
2.557,-
Boligareal
192m2
Vær. inkl. stuer
6
Yderligere information

Villa, Sagsnr. 54-X0000060

Overvejen 33, 9220 Aalborg Øst

Moderne bolig i hyggeligt landsbymiljø

I et hyggeligt landsbymiljø tæt på Aalborg centrum kan I nu indrette jeres nye hjem i en topmoderne bolig fra 2017 med plads til flere familier eller generationer.

Læs mere om Overvejen 33
Mægler Claus Nyrup Højsholt-Nielsen. Kontakt her hvis du skal købe.

Hvor meget er din bolig værd?

En salgsproces hos LokalBolig er velovervejet og nøje gennemtænkt. Alt tager udgangspunkt i din unikke bolig og hjælper til at sikre dig det bedste salg.

Mere om Overvejen 33

Her kombineres charmerende bindingsværksstil og flot udsigt over markerne med lækker komfort og en praktisk beliggenhed. Der er tale om et halvt dobbelthus med fire værelser, to badeværelser og to køkkener samt en skøn have med stor solterrasse og tagterrasse.

Beliggenheden er bare herlig med den flotte udsigt over kornmarker og levende hegn i udkanten af den lille landsby Øster Uttrup med gadekær og et godt sammenhold. Hertil kommer, at I får nem og hurtig adgang til alle storbyens faciliteter i Aalborg, og at skole, børnehave og supermarked ligger i kort cykelafstand.

I kommer til at bo i et flot byggeri med en bedårende stil, der byder på sort-hvid bindingsværksfacade og træbeklædning på gavlen og en vindueskvist. Inde bag sprossevinduerne er indretningen i flotte og holdbare kvalitetsmaterialer, og lysindfaldet er virkelig skønt i det store stuemiljø, der har vinduer mod tre verdenshjørner.

Stuen, der har udgang til en terrasse, ligger i åben forbindelse med et velindrettet køkken, og herudover rummer stueplanet et badeværelse med bruser og et vaskerum med vaskesøjle samt en fordelingsgang og en entré. Første sal, der fint kan fungere som en selvstændig bolig, giver jer yderligere to gode værelser, en stue med udgang til en tagterrasse samt et køkken, et depotrum og et badeværelse med vaskemaskine.

Ude er haven, som er nemt anlagt med træterrasse, flisegang og græs, indhegnet af stakit og plankeværk, og herudover er der en indbygget garage med redskabsrum. Kom selv og se, hvilken skøn bolig og beliggenhed, der venter jer på Overvejen 33. Kontakt LokalBolig Aalborg og aftal en fremvisning.

Film

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

LokalBolig CO2 Neutral Boligpræsentation

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: