Billede af boligen
Solgt

Baunegårdsvej 56A

2900 HellerupSolgt på 72 dageLokalBolig Hellerup ApS

Fint halvt dobbelthus i roligt kvarter

Nu kan I overtage nøglerne til denne fine bolig i et plan, som ligger i et roligt og ugenert kvarter i Hellerup. Her får I en god beliggenhed tæt på alle hverdagens behov, og indenfor venter en ideel planløsning til familien. I kan se frem til tre gode værelser, en fin lys stue med udgang til solrig terrasse, et funktionelt køkken, to badeværelser og et bryggers. Haven er utrolig hyggelig og meget solrig, orienteret mod syd. God overdækket parkeringsplads. Mere om boligen...

Plantegning

Billede af stueplan fra Baunegårdsvej 56A, 2900, Hellerup

Mere om boligen

Skønt opholdsrum og køkken

I får et samlende opholdsrum, idet køkkenet og stuen ligger i åben forlængelse med hinanden. I stuen hersker et dejligt lysindfald, og I kan indrette jer med både sofahjørne og en spisesektion. Køkkenet er praktisk med masser af plads til remedierne.

En velfungerende planløsning

Er I en familie med børn, er der to gode børneværelser placeret i fordelingsgangen foruden et badeværelse. Hertil er der et forældresoveværelse med direkte adgang til et badeværelse.

En dejlig solrig have

Haven orienterer sig mod syd, og derfor har I selskab af solen det meste af dagen. Den er superfin og har en fin beplantning og træer, som skaber en rigtig hyggelig stemning.

Jyske Bank kan gøre dig klogere på din boligøkonomi

Billede af LokalBolig Hellerup
KontaktLokalBolig HellerupStrandvejen 130, c, 2900 Hellerup
39 62 66 00

Ønsker du at sælge?

LokalBoligs mæglere kan skabe tryghed omkring salget af din bolig eller ejendom. Find ud af om LokalBolig er det rigtige valg for dig.

Læs mere om boligsalg

Boligens fakta

Sagsnr. 13-X0001459

Info

BoligtypeVilla med ejerlejlighedsstatus
Boligareal121 m²
Værelser inkl. stuer4
Etager1
Byggeår1977
EnergimærkeD

Andre bygninger

Udhus6 m²