Rækkehus, Sagsnr. 46-000076

Vestergade 87, 5700 Svendborg

Rækkehus, Sagsnr. 46-000076

Vestergade 87, 5700 Svendborg

Kontantpris

595.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
1.449,-
Boligareal
63m2
Vær. inkl. stuer
4
Yderligere information

SKØNT LILLE BYHUS I GÅAFSTAND TIL BYEN!

Det er ikke charme, det skorter på i dette yndige byhus i Svendborg. Det er ægte bindingsværk opført tilbage i 1860 med 63 boligkvadratmeter i to plan.

Læs mere om Vestergade 87
Giv et bud på boligen

LokalBolig Svendborg ApS

Møllergade 57A

5700 Svendborg

Telefon: 31 59 57 00
CVR: 3943 4393

Vil du vide mere?

Mere om Vestergade 87

Her bydes på masser af hygge med pæne trægulve, lofter med synlige bjælker og andre fine detaljer, der skaber en helt speciel stemning i boligen. Som en ekstra bonus får du også en fin lille have med terrasse, hvor udelivet kan nydes.

Boligens størrelse gør den velegnet for singlen, det unge par eller senioren. Du får adresse i udkanten af Svendborg bymidte med både indkøbsmuligheder og flere spisesteder lige ved hånden.

Husets stueplan er indrettet med spisekøkken og stue, der hænger organisk sammen via to døråbninger og samlet skaber et dejligt, integreret opholdsrum. De hvide køkkenelementer er lavet i landlig stil, som passer godt til boligen, og midt i rummet er der god plads til et spisebord.

Der er desuden et lille praktisk rum ved siden af køkkenet med plads til vaskefaciliteter og videre adgang til et pænt badeværelse.

Stuen er ligeledes et charmerende rum og har blandt andet en flot vindeltrappe i træ, der fører op til førstesalen. Her finder du et dejligt stort soveværelse med plankegulve og, ligesom på etagen nedeunder, med synlige loftsbjælker.

Der venter masser af solskinstimer i haven, der vender helt rigtigt mod sydvest. Den giver dig både mulighed for at invitere til grillaften om sommeren og for at så dine egne afgrøder i haven.

Der er ikke længere til Svendborg midtby, end at du kan gå derind. Og fortsætter du gennem de hyggelige handelsgader, ender du ved byen charmerende havnefront, der byder på gode smørrebrødsrestauranter og hyggelige rammer for en rask spadseretur.

En bolig, der har det hele: et hyggeligt og charmerende indre, en fin lille have samt en god beliggenhed tæt ved bykernen.

Se alle 15 billeder.

Plantegninger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.

LokalBolig samarbejder med