Kontantpris

Tjek boliglån

1.995.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
2.007,-
Boligareal
83m2
Vær. inkl. stuer
4
Yderligere information

Rækkehus, Sagsnr. 52-X0000256

Flemmings Allé 8, 5250 Odense SV

Indflytningsklart dobbelthus i attraktive Dalum

På en hyggelig og stille vej i det attraktive Dalum finder I dette halve dobbelthus, hvor hverdagens fornødenheder nemt kan ordnes med gåafstand til både indkøbsmuligheder og flere daginstitutioner.

Læs mere om Flemmings Allé 8
Mægler LokalBolig Dalum-Hjallese ApS. Kontakt her hvis du skal købe.

Hvor meget er din bolig værd?

En salgsproces hos LokalBolig er velovervejet og nøje gennemtænkt. Alt tager udgangspunkt i din unikke bolig og hjælper til at sikre dig det bedste salg.

Mere om Flemmings Allé 8

Samtidig kan I på små fem minutter spadsere til Odense Dyrskueplads, hvor der jævnligt er spændende kulturelle arrangementer. Selve boligen udmærker sig desuden ved et dejligt, åbent opholdsmiljø med direkte udgang til en stor, hævet træterrasse i haven.

I kommer til at bo i en pæn rødstensejendom, der blev opført i 1953. Her får I 83 boligkvadratmeter fordelt over halvandet plan, og dertil kommer yderligere 48 kvadratmeter i en kælder, der både har vaskerum og et godt disponibelt rum, som giver mange forskellige anvendelsesmuligheder. Som en praktisk detalje har kælderen egen indgang. Her er endvidere en carport på 26 kvadratmeter med et integreret skur til opbevaring.

Boligen er velindrettet, så stueetagen er dedikeret til samværet med stue og køkken-alrum i helt åben forbindelse. Her kan I være tæt på hinanden, mens I laver hvert jeres – og om sommeren kan I åbne helt op til træterrassen og haven og udvide opholdsmiljøet ganske betragteligt.

Der et skønt lysindfald i køkken og alrum fra øst, mens solen eftermiddag og aften kan findes på stuens lyse trægulv. Derudover rummer første sal en soveafdeling med to værelser plus et badeværelse. Særligt det ene værelse er dejligt stort. Badeværelset har separat bruseniche plus et vindue til udluftning.

Haven omgives af en tæt hæk og er lukket hele vejen rundt, så I trygt kan lade hunde og småbørn lege på plænen. Der er sol på terrassen fra morgen til først på aftenen.

Får I brug for mere grønt omkring jer ligger både Fruens Bøge, Skovsøen, Tusindårsskoven og Odense ZOO inden for mindre end ti minutters cykeltur borte. Næsten lige så hurtigt kan I cykle til Odense C.

Velkommen til Flemmings Allé 8!

Film

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

LokalBolig CO2 Neutral Boligpræsentation

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: