Kontantpris

Tjek boliglån

2.895.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
2.230,-
Boligareal
105m2
Vær. inkl. stuer
5
Yderligere information

Rækkehus, Sagsnr. 52-X0000016

Flemmings Allé 39, 5250 Odense SV

Sjældent udbudt enderækkehus i Dalum

På Flemmings Allé 39 i Dalum står denne sjældent udbudte ejendom klar til at slå dørene op for sine nye ejere. Her er der tale om et enderækkehus på 105 m2 i forskudte plan, som giver en god sammenhæng mellem alle rum.

Læs mere om Flemmings Allé 39

Mere om Flemmings Allé 39

Derudover er der en anvendelig kælder på 28 m2.

I bosætter jer tæt på naturen i form af Tusindårsskoven, Fruens Bøge, Odense Å og Zoo samt med adgang til Dyrskuepladsen for enden af vejen. Beliggenheden er samtidig fordelagtigt central med kort gåafstand til Dalumvejs indkøbsmuligheder, centrum, OUH, SDU, caféer, skole og daginstitutioner - kort sagt har I alt, hvad I får brug for i dagligdagen lige indenfor rækkevidde. 

Murstensbebyggelsen med tegltag er oprindeligt opført i 1955 og er perfekt vendt i forhold til solen, hvilket giver et skønt lysindfald i hele boligen. I 2011 blev hele huset renoveret af autoriserede håndværkere med nye vinduer, køkken, bad, entré, stue og værelser - og der blev etableret gulvvarme i køkken, bad og entré.

Ved ankomsten parkerer I bilen i carporten på siden af huset, der har et udhus tilknyttet.

Stueplanet byder på to gode værelser, et brusebadeværelse samt det åbne opholdsmiljø med køkken-alrum og stue ud i ét. Køkkenet præsenterer sig elegant og tidløst med hvidt interiør toppet af en aluminium-bordplade, som er speciallavet af en smed, og hvor hjemmekokken kan tilberede familiens livretter med hjælp fra induktionskogezonen og pyrolyseovnen. I stuen breder sig et flot, hvidpigmenteret bøgeparketgulv, hvilket ligeledes gør sig gældende på værelserne.

Trappens fyrretræsplanker fører jer op til førstesalen, hvor der gemmer sig yderligere to indretningsvenlige værelser. I kælderen møder I fine anvendelsesmuligheder med to disponible rum samt et praktisk bryggers med indgang fra terrassen og baghaven.

Udendørs får I fornøjelsen af en sydvendt, solrig og velholdt have med en pragtfuld træterrasse fra 2017.

Book en fremvisning.

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger