Kontantpris

Tjek boliglån

2.495.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
2.594,-
Boligareal
102m2
Vær. inkl. stuer
2
Yderligere information

Rækkehus, Sagsnr. 27-018248

Ejbyvej 53D, 4623 Lille Skensved

Drømmer du om et rækkehus i ét plan?

Drømmer du om et rækkehus i ét plan? I hjertet af Ejby vil der på en af de mest attraktive grunde i bymidten blive opført en karré af rækkehuse. Hver bolig er på 102 kvadratmeter fordelt på to eller tre værelser.

Læs mere om Ejbyvej 53D

LokalBolig Køge ApS

Mere om Ejbyvej 53D

Fokus er lagt på kvalitetsmaterialer, åbne, indbydende rum og et fantastisk lysindfald. De nyopførte rækkehuse vil stå klar til indflytning i sensommeren 2019, og allerede nu er de første rækkehuse reserveret. Dette er en perfekt bolig for den lille familie f.eks. seniorparret, der drømmer om en mindre bolig, som er nem at passe. Indenfor vil du glædes over de store panoramavinduer og terrassedøren, der går ud i ét og lader det smukkeste dagslys strømme ind. Her vil du nyde synet af haven og udsigten videre udad og op mod himlen – og føle dig i ét med naturen. Det åbne køkken-alrum og stuen giver en fantastisk herlighedsfølelse – også fordi der er en højde på hele 244 centimeter overalt. Dette er en bolig med plads, rum og vidder, hvor solen fanger næsten hver en krog. Og materialevalget er virkelig godt: Grohe-armaturer, Gustavsberg-toilet og HTH/Svane Køkken til alle skabe og elementer. Med 283 kvadratmeter grund vil der blive anlagt to terrasser med Holmegaardssten - hver på cirka 20 kvadratmeter på husets for- og bagside. Her bliver der god plads til at indrette dig med havemøbler, blomsterkrukker, lanterner og alt det, der skaber et dejligt udeliv.

Derudover bliver der også god plads til at anlægge græsplæne, blomsterbede eller måske en urtehave, så du kan hente nyopgravede kartofler eller gulerødder. Imellem rækkehusene er der desuden planlagt at anlægge legeplads og grønne fællesarealer. For byggeriet er der truffet en række forvalg, når det gælder valg af materialer, design og indretning, men der er også mulighed for flere individuelle tilvalg, så boligen bliver helt i stil og stemning, som det du og din bedre halvdel drømmer om. Rækkehuset er nemt at holde og kræver ingen eller minimal vedligeholdelse. Det hele er nyt og i virkelig gode materialer, så her gælder det blot om at nyde livet og hinanden. Alt, hvad du har brug for til hverdagens indkøb, er lige ved hånden. I nærheden ligger hele to golfbaner i de smukkeste, grønne omgivelser, som også byder på mange dejlige cykel-, vandre- eller løbeture. En ny motorvejsafkørsel mellem Ejby og Vemmedrup giver tilkørselsmuligheder mod København på få minutter, ligesom den nærliggende Køge Nord Station, der er ved at blive opført, byder på højhastighedstoge mod København. En tur, der kommer til at tage blot 18 minutter. Velkommen til et nyt kapitel og til en bolig, hvor det er nemt og indbydende at bo, og hvor der er tid til at nyde livet og få så mange oplevelser som muligt. Velkommen til Ejbyvej 53D

Området

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: