Kontantpris

Tjek boliglån

5.550.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
4.404,-
Boligareal
141m2
Vær. inkl. stuer
4
Yderligere information

Rækkehus, Sagsnr. 18-X0000489

Ingvar Nørgaards Vej 1, Bolig 53, 2800 Kongens Lyngby

Velindrettet rækkehus på centralt beliggenhed

Trongården opføres i historisk muld, i yderkanten af Dyrehavegårds jorder, som en del af en større udvikling af Kgs. Lyngbys østligste del, hvor boliger og rekreative områder blander sig med erhverv, forskning og innovation
I Trongården bor...

Læs mere om Ingvar Nørgaards Vej 1, Bolig 53
Mægler Jesper Strøm. Kontakt her hvis du skal købe.

Hvor meget er din bolig værd?

En salgsproces hos LokalBolig er velovervejet og nøje gennemtænkt. Alt tager udgangspunkt i din unikke bolig og hjælper til at sikre dig det bedste salg.

Mere om Ingvar Nørgaards Vej 1, Bolig 53

man på landet i byen. I smukke, arkitektoniske rammer med æstetiske aftryk overalt i bebyggelserne. Her kan alle generationer trives i en både privat og fælles stemning – med små snoede veje, grønne lommer og frodige engområder.
De svanemærkede boliger i Trongården opføres både som moderne og velindrettede lejeboliger samt rækkehusbebyggelser med et- og toplans huse. Alle boligerne udstråler individuelle kvaliteter, med gennemtænkte planløsninger indendørs, og skønne oaser udendørs – både som afskærmede og åbne zoner.

Velindrettet klyngehus i ét plan med store opholdsrum og carport
H-klyngehusene i ét plan med skøn, stor stue, ligger roligt og naturskønt i TRONGÅRDENs nordøstlige del. Husene har særdeles attraktiv, muret carport, beklædt med smukke, mørke trælameller. Boligernes arkitektoniske udformning i lyse, gullige tegl, har mørke nister og elegante recesser og detaljer i murværket, som er med til at indramme facaderne og skabe et varmt og imødekommende udtryk.

De gedigne, vedligeholdelsesfrie huse er ideelle til parret hvis børn er flyttet hjemmefra, og som stadig ønsker god plads til et aktivt liv med hyggelige gæstemiddage. Men her er også plads til familien, som stadig har hjemmeboende børn. De to værelser kan nemt blive til tre, ved at udnytte den fleksible indretningsmulighed i stue/køkken/alrummet. Husets store soveværelse har direkte adgang til eget badeværelse, og udgang til den hyggelige terrasse mod TRONGÅRDENs grønne fællesområder. Den store stue/køkken/alrum har fantastisk lysindfald fra to sider og udgang både til terrassen og til den store flisebelagte gårdhave ved hovedindgangen – på husets anden side. I gårdhaven er der plads til spiseplads, loungemiljø, solsenge og krukker med blomster og krydderurter, og desuden adgang til skuret. Mod gadeforløbet sørger en halvmur for hyggeligt privatliv i den attraktive sydvendte gårdhave.
Frodige små planteforløb, sørger for afvanding i TRONGÅRDEN, og langs halvmuren foran H-husene, byder de små grønne strøg velkommen hjem.

NB. Vi gør opmærksom på at billederne ikke nødvendigvis er af den specifikke lejlighed.

Læs mere på www.trongården.dk

Plantegning

Plantegning

Galleri

Billede nummer 0
Billede nummer 5
Billede nummer 10
Billede nummer 1
Billede nummer 6
Billede nummer 11
Billede nummer 2
Billede nummer 7
Billede nummer 12
Billede nummer 3
Billede nummer 8
Billede nummer 13
Billede nummer 4
Billede nummer 9
Billede nummer 14

Området

Lignende boliger

Sådan håndterer vi COVID-19-situationen - læs mere her
Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Kontakt os
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

LokalBolig CO2 Neutral Boligpræsentation

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: