Kontantpris

Tjek boliglån

2.995.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
1.654,-
Boligareal
145m2
Vær. inkl. stuer
4
Yderligere information

Rækkehus (Ejerlejlighed), Sagsnr. 27-018115

Kildetoftevej 3A, 4600 Køge

Prægtigt, nybygget rækkehus i Ølby

I får nu muligheden for at åbne dørene op og indånde duften af nyt hus i dette skønne og komplet nyopbyggede rækkehus i Ølby nær Køge. Boligen er opført i fortrinlige kvalitetsmaterialer, der hver morgen vil give jer et smil på læben.

Læs mere om Kildetoftevej 3A
Giv et bud på boligen

LokalBolig Køge ApS

Mere om Kildetoftevej 3A

Ejendommens hvide facader kommer til at holde sig pæne og rene i lang tid, da de er pudset med StoLotusan, som får snavset til at blive skyllet væk med regnvejret. Det moderne hus byder desuden på et fantastisk indeklima, takket være genveks-ventilationsanlægget. Hver morgen starter godt på Kildetoftevej 3A, hvor I kan smide benene udover sengekanten og ned på det opvarmede plankegulv i eg i ét af de i alt to værelser på førstesalen. Inden morgenstundens yogasession begynder, kan I slå døren til den franske altan op, og trække den friske luft ind, mens I nyder udsigten over området. Efter følelsen af zen har overtaget jeres krop, kan I bevæge jer videre ud på badeværelset til et velfortjent brusebad i skæret fra ovenlysvinduet.

Udover et tilsvarende lækkert badeværelse med vaskefaciliteter, byder stueplan også på endnu et reelt værelse. Det er dog blevet tid til morgenmad, så det er det eksklusive Svane-køkken i skandinaviskinspireret, hvidt og grebsfrit interiør, der stjæler billedet. I kan tage jeres müsli og en kop kaffe med hen i stuen, som I finder i åben forbindelse, og læse nyhederne på iPad'en. I forbindelse med den fine have får I en skøn, vestvendt terrasse, hvor I kan skænke et glas rødvin for jeres gæster, mens roen falder over jer og duften af grillkul blander sig med fuglesang fra de åbne marker. I kan nå alle hverdagens fornødenheder fra cykelsadlen, hvilket inkluderer indkøbsmuligheder, Ølby Station, skole, daginstitution og Køge centrum.

Velkommen til Kildetoftevej 3A.

Området

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: