Kontantpris

3.695.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
3.544,-
Boligareal
111m2
Vær. inkl. stuer
4
Yderligere information

Rækkehus, Sagsnr. 26-X0000047

Ørbækgårds Alle 226, 2970 Hørsholm

Rækkehus fra 2005 med naturskøn udsigt i Hørsholm

Med en skøn udsigt over mosen og skoven ligger dette moderne rækkehus fra 2005 på Ørbækgårds Alle 226. De velindrettede 111 kvadratmeter fordeler sig på to plan, og med hverdagens fornødenheder i gå- og cykelafstand er dette et ideelt hjem for...

Læs mere om Ørbækgårds Alle 226

LokalBolig Hørsholm ApS

Rungstedvej 20

2970 Hørsholm

Telefon: 45 76 50 30
CVR: 3336 0355

Mere om Ørbækgårds Alle 226

...

parret eller den lille familie.

I bliver budt velkommen af en nydelig murstensejendom, der er karakteriseret af høje glaspartier, som giver et udsøgt lysindfald i hjemmet. Bilen kan parkeres på parkeringspladsen, hvor der er en p-plads tilknyttet huset, og haveredskaberne kan opbevares i skuret ved hoveddøren.

På den anden side af dørtrinnet udfolder der sig et indbydende og indflytningsklart hjem. Familielivet får fantastiske rammer i det rummelige opholdsmiljø i stueplan, hvor stuen flyder sammen med HTH-køkkenet. De hvide elementer er toppet af en Invita-bordplade fra 2018, og familiens kok får perfekte udfoldelsesmuligheder i det stilrene og lækre køkken.

Fra både stuens og køkkenets trægulv er der adgang til haven, og i stueplan finder I yderligere et gæstetoilet, inden I bevæger jer op på førstesalen.

Ovenpå kan I indrette jer i de tre fine værelser, og fra det ene kommer I ud på en altan med udsigt over det fredede naturområde – optimale rammer til at nyde morgenkaffen eller et glas kølig hvidvin om aftenen. Et stort badeværelse med flot interiør i træ fra uno form afrunder hjemmet.

Udenfor er der en stenterrasse, som grænser op til et fælles, grønt areal. I kommer til at bo i et dejligt kvarter, hvor I når skoven på under én kilometer. Børnene kan hurtigt cykle til Hørsholm Skole, og daginstitution, indkøb og busstoppestedet når I efter en kort gåtur. Regionaltoget kører fra Rungsted Kyst Station en cykeltur væk, og pendleren vil glæde sig over nærheden til Helsingørmotorvejen.

Ring og hør nærmere.

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger