Kontantpris

Tjek boliglån

2.195.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
1.703,-
Boligareal
109m2
Vær. inkl. stuer
3
Yderligere information

Rækkehus, Sagsnr. 45-X0000024

Koustrup Mark 80, 7400 Herning

Nyere rækkevilla fra 2011 i Lind

I Lind, der ligger omkring fire kilometer fra Herning, finder I denne lækre og moderne rækkevilla fra 2011. Her bydes parret eller den lille familie velkommen i indflytningsklare rammer og i et veludført hjem, som er prydet af flere...

Læs mere om Koustrup Mark 80

Mere om Koustrup Mark 80

...

kvalitetsbevidste valg, såsom gennemgående gulvvarme, high-end hårde hvidevarer og Troldtektlofter.

Foran boligen mødes I af et pænt, flisebeklædt gårdhavemiljø, der sagtens rummer havemøbler, mens bilen kan parkeres i egen carport. Her er også et udhus til den overskydende opbevaring. Bag hoveddøren venter der jer entréen med indbygget skabsplads, og fortsætter I lige frem, når I bryggerset, hvor I kan placere vaskefaciliteterne.

Der er lagt stor vægt på opbevaringen i hjemmet, hvorfor I også kan glæde jer over de specialbestilte og ekstra høje skabe i soveværelset. Foruden dette værelse får I yderligere ét, som med fordel kan anvendes som kontor eller børneværelse - alt efter hvad I har behov for. Ved værelserne finder I det lyse badeværelse med bruseniche og klinkegulv, hvilket går igen i det luksuriøse køkken-alrum.

Det er tydeligt, at der er lagt masser af timer i udformningen af køkken-alrummet. Hvidevarerne fra det eksklusive De Dietrich strækker sig fra en pyrolyseovn til en mikrokombiovn, en induktionskogeplade med flexzoner og en emhætte. Invita-interiøret er stilrent, og Troldtektoftet, som følger taghældningen, er med skyggekant og sætter prikken over i’et.

I åben forbindelse fra alrummet når I stuen, hvis fornemme loftshøjde komplimenteres af et flot gulv og et pænt lysindfald, der trænger gennem de store vinduespartier, som også giver udgang til den lille, hyggelige have.

Herude omkranses den sydvendte græsplæne af en tæt bøgehæk, hvilket gør, at I sagtens kan sidde ugeneret på terrassen og nyde eftermiddagssolen. I kommer til at bo med let adgang til pasningstilbud, skole, fritidsaktiviteter og motorvej.

Kontakt os for en fremvisning.

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger