Kontantpris

2.495.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
2.471,-
Boligareal
105m2
Vær. inkl. stuer
4
Yderligere information

Rækkehus, Sagsnr. 06-KF0127

Bryggerengen 3, 3200 Helsinge

105 m² bolig med skøn beliggenhed

I Helsinge møder I dette eftertragtede etplans rækkehus fra 2006 med egen carport og en nem, overskuelig have på 388 m². Jeres nye hjem er placeret indenfor kort afstand af stisystemer, der leder jer trygt til indkøbsmuligheder, daginstitutioner...

Læs mere om Bryggerengen 3

Mere om Bryggerengen 3

...

skole samt idrætsanlæg og de naturskønne omgivelser i Valby Hegn. Samtidig er det let at spadsere ind til byens centrum, hvor der venter jer flere specialbutikker og spisesteder at fornøje jer med.

I får nøglerne til en indbydende og velholdt bolig på 105 m² med en god planløsning, der passer perfekt til parret, den lille børnefamilie eller singlen, der ønsker masser af plads. Alt præsenterer sig utrolig pænt, så I behøver kun pakke flyttekasserne ud og finde jer til rette.

Ved ankomst til adressen parkeres bilen i den integrerede carport med to tilhørende skure. Derefter fortsætter I gennem den flisebelagte forhave, hvor I får valget mellem at benytte hoveddøren eller bryggersindgangen.

Vælger I hoveddøren, åbner I døren op til entréen og møder det enkle badeværelse med en muret bruseniche på højre hånd. På modsatte side er det første af boligens tre værelser placeret - de sidste to værelser befinder sig med indgang fra køkkenet.

Entréen leder jer videre til hjemmets samlingspunkt, nemlig det fine spisekøkken med rum til et spisebord at hygge omkring. Bryggers med vaskefaciliteter. Ved siden af køkkenet udfolder den pragtfulde stue sig med en charmerende brændeovn til de kolde måneder. Stuen har et fantastisk lysindfald og her kan man indrette sig flot med sine møbler og et større spisebord til gæster.

Haven har et par frugttræer og på den lune årstid tilbringes på den åbne og overdækkede terrasse med plads til havemøbler, grill og et væld af farverige blomsterkrukker.

Et attraktivt hjem for mange så ring gerne til LokalBolig og vi er klar til en god fremvisning!

Området

Lignende boliger