Kontantpris

Tjek boliglån

2.095.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
2.648,-
Boligareal
115m2
Vær. inkl. stuer
4
Yderligere information

Rækkehus, Sagsnr. 06-X0000147

Birkely 133, 3200 Helsinge

Flot istandsat enderækkehus med tre værelser

Denne fine og indflytningsklare bolig ligger i et af Helsinges mest familie- og børnevenlige områder, hvor afstanden til alle dagligdagens fornødenheder kan nås til fods, mens huset i sig selv har en fremragende planløsning med tre gode værelser...

Læs mere om Birkely 133
Giv et bud på boligen

LokalBolig Helsinge ApS

Hvor meget er din bolig værd?

En salgsproces hos LokalBolig er velovervejet og nøje gennemtænkt. Alt tager udgangspunkt i din unikke bolig og hjælper til at sikre dig det bedste salg.

Mere om Birkely 133

og stemningsfulde opholdsrum.

I stueplanet findes en stor stue med et dejligt lysindfald – her indrettes nemt både spise- og dagligstueafdeling. Det tilstødende køkken er blot lidt over et år gammelt og står knivskarpt med enkle, hvide fronter. Gulvet er tilsvarende blevet udskiftet, hvad giver et formidabelt, elegant udtryk. På førstesalen ligger tre regulære værelser med skråvinduer. Både badeværelset med bruseafsnit og bryggerset er praktisk og funktionelt indrettet.

Både foran og bagved huset har man anlagt dejlige terrasseområder, så vedligeholdelsesniveauet er på et absolut minimum og på begge sider er der pæne, hvidmalede skure med teglstenstage. Man har ligeledes et behageligt og privat uderum på begge terrasser. Baghaven vender mod syd, så man kan nyde solen det meste af dagen og aftenen med. Ser man hellere, at haverne var anlagt som græsplæne, kan det nemt lade sig gøre.

Ejendommen ligger i et fredeligt og roligt kvarter, hvor børnene trygt kan lege på legepladsen ved de fine fællesarealer. Her vil det helt sikkert være let at få sig nogle gode kammerater, hvad enten det er gyngerne eller fodboldbanen, der trækker mest.

Man kommer hurtigt og bekvemt rundt i området ad de anlagte stier, og indenfor én kilometer finder man alt, hvad man har brug for. Helsinge Realskole nås på få to minutter på cykel, mens daginstitution kan nås på blot fem. Indkøbsmulighederne er særdeles gode i nærområdet. Gribskov Svømmehal og Helsinge-hallen er tilsvarende tæt på, og hvis en spadseretur i skoven kunne friste, kan Valby Hegn tilgås omtrent 800 meter mod nord.

LokalBolig glæder sig til at byde dig velkommen til et indflytningsklart enderækkehus.

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: