Kontantpris

Tjek boliglån

5.995.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
4.772,-
Boligareal
94m2
Vær. inkl. stuer
4
Yderligere information

Rækkehus, Sagsnr. 23-X0000052

Ridebanevang 14, 2820 Gentofte

Charmerende enderækkehus i attraktive omgivelser

Det er på en attraktiv beliggenhed i Jægersborg, at I finder dette charmerende enderækkehus. I får glæde af 188 etagemeter, som fordeler sig over et veludnyttet stueplan med tre værelser og en anvendelig kælder.

Læs mere om Ridebanevang 14

Mere om Ridebanevang 14

...

Boligen kort fortalt:
· Charmerende enderækkehus tegnet af Arne Jacobsen
· Placeret på en rolig vej nær alle hverdagens fornødenheder
· Solrig grund - den største grund af rækkehusene i Ridebanevang
· Enderækkehus med carport og tre værelser i stueplan
· Tæt på natur og grønne områder

Ude som inde fremtræder ejendommen på fineste vis. Udenfor står den med en nydelig rødstensfacade, murede gavle og rødt tegltag, mens det indvendige udtryk er præget af et lyst og indbydende materialevalg.

Stueplanets tre værelser er opdelt i to soveafsnit, hvoraf det ene værelse er for sig selv, mens de to resterende ligger væg-mod-væg ved badeværelset, som har badekar med bruser. Videre endnu når I til køkkenet, hvis skakternede gulv giver et interessant spil til det hvide interiør og den mørke, rummelige bordplade. Som bonus er her gasblus.

Etagen afrundes af to skønne stuer en suite.

Her er det oplagt at placere spisestuen med udgang til haven nærmest køkkenet, mens det bløde møblement kan indtage den tilstødende opholdsstue med brændeovn og loft til kip. Fælles for de to rum er det nydelige gulv og det fornemme lysindfald, som strømmer ind fra syd og vest. I kælderen møder I flere disponible rum med et væld af brugsmuligheder, og så er her et badeværelse med plads til vaskefaciliteterne.

Den 436 m2 store grund huser en enkel have, som primært er orienteret mod vest. Her er der anlagt en afskærmet terrasse til havemøbler og grill. Matriklen byder også på en carport.

I har gåafstand til alt fra Jægersborg Børnehus til indkøb, fritidsaktiviteter, skoven og Jægersborg Station.

Ring for en fremvisning.

SALGSVURDERING
Overvejer du at sælge din bolig, så er du meget velkommen til at kontakte os for en aftale om en uforpligtende salgsvurdering - Vi er effektive og leverer resultatet HVER gang!

Området

Lignende boliger