Kontantpris

Tjek boliglån

5.720.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
4.772,-
Boligareal
94m2
Vær. inkl. stuer
4
Yderligere information

Rækkehus, Sagsnr. 23-X0000052

Ridebanevang 14, 2820 Gentofte

Charmerende enderækkehus i attraktive omgivelser

På en af Gentoftes bedste beliggenheder finder dette charmerende enderækkehus som er tegnet af Arne Jacobsen. I får glæde af hele 188 etagemeter, som fordeler sig over et veludnyttet stueplan med tre værelser og en yderst anvendelig kælder som...

Læs mere om Ridebanevang 14
Mægler Anders Lind Johansen. Kontakt her hvis du skal købe.

Hvor meget er din bolig værd?

En salgsproces hos LokalBolig er velovervejet og nøje gennemtænkt. Alt tager udgangspunkt i din unikke bolig og hjælper til at sikre dig det bedste salg.

Mere om Ridebanevang 14

blandt andet har egen indgang og stort badeværelse. Området omkring Ridebanevang er fantastisk og summer af historie. Særligt mærker man dette blandt områdets beboere og der hersker en hyggelig og afslappet stemning på vejen.

Boligen kort fortalt:
· Charmerende enderækkehus tegnet af Arne Jacobsen
· Placeret på en rolig vej nær alle hverdagens fornødenheder
· Solrig vestvendt grund - den største grund af rækkehusene i Ridebanevang
· Enderækkehus med carport og tre værelser i stueplan
· Tæt på natur, skoler og grønne områder

Ude som inde fremtræder ejendommen på fineste vis. Udenfor står den med en nydelig rødstensfacade, murede gavle og rødt tegltag, mens det indvendige udtryk er præget af et lyst og indbydende materialevalg.

Stueplanets tre værelser er opdelt i to soveafsnit, hvoraf det ene værelse er for sig selv, mens de to resterende ligger væg-mod-væg. Badeværelset har en god størrelse og et hav af muligheder. I køkkenet er der både mulighed for etablering af køkken/alrum, men også mulighed for at sætte sit eget præg.

Etagen afrundes af to skønne stuer en suite. Her er det oplagt at placere spisestuen ved husets smukke karnap med udgang til haven. Husets stue har loft til kip er oplagt til det bløde møblement og byder desuden på brændeovn. Fælles for begge stuer er det nydelige gulv og det fornemme lysindfald, som strømmer ind fra syd og vest. I kælderen møder I flere disponible rum med et væld af brugsmuligheder, og så er her et badeværelse med plads til vaskefaciliteterne. Kælderen har også egen indgang.

Huset summer af sjæl og charme og det er ikke svært at mærke Arne Jacobsens arkitektoniske stil komme til sin magt – der er tænkt over hver en detalje i det veldisponerede rækkehus.

Den 436 m2 store grund huser en enkel have, som primært er orienteret mod vest. Her er der anlagt en afskærmet terrasse til havemøbler og grill. Matriklen byder også på en carport, som er blandt de eneste på vejen.

I har gåafstand til alt fra Jægersborg Børnehus til indkøb, fritidsaktiviteter, skoven og Jægersborg Station.
Som kommende ejere af Ridebanevang 14 får i et rækkehus på en Gentoftes bedste beliggenheder med mulighed for, at kunne sætte jeres eget præg.

Ring for en fremvisning.

SALGSVURDERING
Overvejer du at sælge din bolig, så er du meget velkommen til at kontakte os for en aftale om en uforpligtende salgsvurdering - Vi er effektive og leverer resultatet HVER gang!

Området

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

LokalBolig CO2 Neutral Boligpræsentation

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: