Kontantpris

Tjek boliglån

7.495.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
5.340,-
Boligareal
127m2
Vær. inkl. stuer
5
Yderligere information

Villa, Sagsnr. 23-X0000047

Kildeskovsvej 36B, 2820 Gentofte

Fabelagtigt dobbelthus på 247 reelle etagemeter på attraktiv beliggenhed

Velkommen til dette fabelagtige dobbelthus med en attraktiv beliggenhed i Gentofte. Her kan I gå på udforskning i en spændende bolig, der fordeler etagemeterne over tre plan, hvilket giver jer masser af plads og indretningsmuligheder.

Læs mere om Kildeskovsvej 36B

Mere om Kildeskovsvej 36B

...

Boligen kort fortalt:
· Charmerende og velholdt ejendom tæt på Kildeskovshallen, grønne områder, butikker og Gentofte Skole
· Hele 247 reelle etagemeter
· Tre gode værelser
· Ekstraordinær underetage med reelle kvadratmeter
· Dejlig privat og solrig have

I mødes af en hvidpudset ejendom fra 1927, som fremtræder yderst velholdt med rødt tegltag og markante sprossevinduer. Det grusbelagte indgangsparti fører jer op til hoveddøren, hvor I kan tilgå entréen. Herfra får I adgang til et pænt, lille gæstetoilet.

Fortsæt ned i underetagen, der er totalrenoveret og udført i beboelseskvalitet. Der er gulvvarme overalt, og toilet og bad er praktisk adskilt i to forskellige rum. Selve badeværelset emmer af velvære med sandfarvede klinker, rummelighed og en bruseniche, som afskærmes af en glasmosaikvæg.

Her er også et fint, disponibelt rum, omend etagens trumf er den sublime stue med klinkegulv og et fænomenalt lysindfald, takket være de unikke ovenlysvinduer.

Tager I derimod trappen til førstesal, opdager I to hyggelige kvistværelser, mens stueplanet rummer endnu et godt værelse. Rundturen fuldendes i stueplanets indbydende spisestue, herunder det hvide køkken, der præsenterer sig skarpt med lyst og flot køkken. Endelig giver den tilstødende spisestue jer videre udgang til den dejlige have. Herude kan I se frem til en hyggelig terrasse, flotte planter og snoede havestier.

Fra adressen er der gåafstand til hverdagens fornødenheder samt nærhed til Gentofte Tennisklub og Bernstorff Slotshave. Pendleren vil desuden glæde sig over at både motorvejen og S-togsstationen tilgås let.

Vil I se mere? Bestil en fremvisning.

SALGSVURDERING
Overvejer du at sælge din bolig, så er du meget velkommen til at kontakte os for en aftale om en uforpligtende salgsvurdering - Vi er effektive og leverer resultatet HVER gang!

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger