Kontantpris

Tjek boliglån

2.595.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
3.420,-
Boligareal
142m2
Vær. inkl. stuer
5
Yderligere information

Rækkehus, Sagsnr. 02-X0000154

Egernvej 29, 3600 Frederikssund

Indflytningsklart rækkehus centralt i Frederikssund

På Egernvej 29 centralt i Frederikssund kan I nu overtage dette indflytningsklare rækkehus på 142 m2 med en hyggelig have, som er placeret i et lukket kvarter tæt på by og fjord.

Læs mere om Egernvej 29

Mere om Egernvej 29

I bosætter jer desuden i gåafstand til alle hverdagens fornødenheder såsom skole, daginstitution, busstoppested og indkøbsmuligheder, mens også S-togsstationen og Færgelunden er indenfor rækkevidde.

Murstensejendommen er opført i 1977 og fremstår velholdt inde såvel som ude. Boligens kvadratmeter fordeler sig over stueplan og første sal, der begge har et pænt og lyst udtryk.

I stueetagen træder I over dørtærsklen til entréen, der videre giver adgang til et gæstetoilet samt et praktisk bryggers, hvor I kan installere vaskefaciliteter. Det åbne opholdsmiljø med køkken-alrum og stue ud i ét giver gode indretningsmuligheder for en spisesektion og et komfortabelt sofaarrangement.

Det stilrene køkken er udført med hvide fyldningslåger toppet af en mørk bordplade i kontrast hertil, og så er det veludstyret med blandt andet en ovn i ergonomisk arbejdshøjde og et lille depotrum.

Førstesalen gemmer på tre dejlige værelser, der deles om et nydeligt badeværelse med en bruseniche afskærmet af glas. Fra den møblerbare repos og det ene værelse tilgås den pragtfulde altan, der strækker sig i hele husets længde.

Udendørs får I fornøjelsen af en skøn have med terrasser, som er orienteret mod henholdsvis øst og vest, så solens stråler kan fanges dagen igennem, og dertil kommer et fint græsstykke omkranset af hæk.

Skal dette være jeres nye hjem? Så ring til os allerede i dag for at bestille en fremvisning.

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger