Kontantpris

2.285.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
2.391,-
Boligareal
126m2
Vær. inkl. stuer
4
Yderligere information

Rækkehus (Ejerlejlighed), Sagsnr. 27-018253

Hovedgaden 1G, 4623 Lille Skensved

Enderækkehus med god planløsning i Lille Skensved

Leder I efter en indflytningsklar bolig, som kan danne rammen om jeres hverdag? Så tag med os til Lille Skensved, hvor I netop nu finder dette enderækkehus i to plan.

Læs mere om Hovedgaden 1G

Mere om Hovedgaden 1G

Her kan I se frem til en rigtig fin planløsning, lyse og indbydende rum samt en central beliggenhed. Som en ekstra krølle på halen er der gulvvarme overalt i stueplan og på badeværelset, mens skabselemeterne fra Svane går igen flere steder.

Indenfor venter der jer et forrygende opholdsrum, som udgør midten og kernen i huset. Her forbindes Svanekøkkenet og stuen, hvilket skaber et utroligt hyggeligt familiemiljø, hvor I samles til såvel lektielæsning og søndagsfilm som madlavning.

Hjemmekokken kan se frem til et pænt køkken fra 2007, som er holdt enkelt med ovn i ergonomisk arbejdshøjde samt hvide fronter i samspil med en mørk bordplade, og så er det absolut værd at fremhæve de mange vinduer, som bidrager til en behagelig atmosfære.

I stueplan finder I desuden et gæstetoilet med plads til vaskefaciliteter.

På førstesalen gemmer der sig tre skønne værelser med ovenlysvinduer, hvoraf det ene har indgang til et walk-in-closet. Værelserne deles om et pænt badeværelse med en separat bruseniche, og derudover indeholder hjemmet to loftsrum, hvilket er unikt for denne type bolig.

Udenfor har I fornøjelsen af en nydelig, lukket have og en terrasse, der strækker sig rundt om huset, hvorfor I kan nyde godt af solens lune stråler fra morgen til aften. Fra hoveddøren har I få minutters gang til busforbindelser, togstationen og Dagli’Brugsen. På tilsvarende vis er der heller ikke langt til en daginstitution, og byens børn går på Højelse Skole, som blot ligger en lille cykeltur væk. Der er omtrent tre kilometer til den nye Køge Nord Station.

Velkommen til Hovedgaden 1G.

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger