Rækkehus

Højvang 95

5270 Odense N
Boligareal75 m²
Grundareal210 m²
Værelser inkl. stuer3
EnergimærkeC

Solgt

Solgt på 7 dageLokalBolig Tarup-Næsby ApS

Få skoven nærmest lige i baghaven

Oplevelser i det fri bliver en del af hverdagen, når I flytter til Næsby, hvor I kommer til at bo med skoven nærmest i baghaven. Dermed er der heller ikke langt til kanalen, så I kan bruge søndagen på en kajaktur, mens der er cykelstier til Odense C, hvor caféerne frister med et godt mål, mens butikkerne bugner af tilbud. Alt det praktiske er også på plads, så hverdagen bliver nem. Jeres rækkehus er virkelig også dejligt med to værelser, køkken-alrum, stue og udestue, mens haven er nem og lukket. Mere om boligen...

Plantegning

Billede af stueplan fra Højvang 95, 5270, Odense N

Mere om boligen

Hverdagens samlingspunkt

Køkken-alrummet bliver et dejligt samlingspunkt, hvor duften af nybagt brød breder sig, når I holder weekend, mens spisebordet også samler jer om hverdagens måltider. Med udestuen i forlængelse får I også et skønt spot til en kop eftermiddagskaffe, ligesom stuen med spisebord og bløde møbler tilbyder plads til samvær og hygge. Herfra er der desuden adgang til en overdækket terrasse.

To værelser

Med to værelser er alle muligheder til stede. Måske I er en lille familie, parret, der drømmer om en lille ny, eller også er det helt andre boligdrømme, som de indbydende rum giver plads til. Uanset er værelserne fint fordelt i hver sin ende af boligen, ligesom der er et badeværelse med brus.

Lukket have

Haven er overskuelig, men er der grønne fingre i familien, har I plads nok til at de kan udfolde sig. Børnene kan også få en sandkasse, mens terrassen, der er overdækket, bliver et favorit spot til de lune aftener, hvor I har inviteret naboerne til grillmad. Der er også et stort skur.

Jyske Bank kan gøre dig klogere på din boligøkonomi

Portræt af Anders Lagoni
KontaktAnders LagoniLokalBolig Tarup-Næsby
31 57 55 00

Ønsker du at sælge?

LokalBoligs mæglere kan skabe tryghed omkring salget af din bolig eller ejendom. Find ud af om LokalBolig er det rigtige valg for dig.

Læs mere om boligsalg

Boligens fakta

Sagsnr. 56-X0000997

Info

BoligtypeRækkehus
Boligareal75 m²
Grundareal210 m²
Værelser inkl. stuer3
Etager1
Byggeår1966
EnergimærkeC

Andre bygninger

Udhus8 m²
Udhus9 m²
Billede fra Højvang 95, 5270, Odense N
Billede fra Højvang 95, 5270, Odense N
Billede af køkken fra Højvang 95, 5270, Odense N
Billede fra Højvang 95, 5270, Odense N
Billede af stue fra Højvang 95, 5270, Odense N
Billede af stue fra Højvang 95, 5270, Odense N

Virtuel tur

Gå på opdagelse i boligen