Billede af boligen

Ejbyvej 71D

4623 Lille SkensvedStart jeres nye boligkapitel i noget helt nyt

Hjemmet her bliver en helt fantastisk start på jeres næste kapitel, da alt er spritnyt og lækkert, og I skal ikke bruge tid på hverken at renovere eller vedligeholde det næste lange stykke tid. Boligen er et halvt dobbelthus i ét plan, hvor I får et åbent opholdsmiljø med køkken og stue ud i ét samt separate værelsesafdelinger til børn og voksne fordelt over tre værelser og to badeværelser. Sommeren tilbringes på de solrige terrasser. Velkommen til Ejbyvej 71D. Mere om boligen...

Plantegning

Billede af stueplan fra Ejbyvej 71D, 4623, Lille Skensved

Mere om boligen

Samværet længe leve

Det bliver ingen sag at fremtrylle måltider i det lækre HTH-køkken med Corian-bordplade og induktionskogeplade med integreret emfang, og I kan samtidigt let følge samtalen ved bordet eller hjælpe børnene med lektierne imens. Sofahyggen finder sted i en krog lidt for sig, og loftshøjden og lysindfaldet sikrer jer en fantastisk rumfornemmelse. Bemærk desuden det gennemgående gulv i herregårdsplank i eg.

God indretning

Planløsningen er moderne og tilgodeser familiens behov, således at parret kan indrette sig i soveværelset med dør til terrassen, et badeværelse en suite samt et walk-in-closet, hvor garderoben fornemt kan udfolde sig. De to resterende værelser er oplagt til børn eller hjemmekontor, og begge badeværelser er udstyret med store, sorte klinker og en regnbruser.

Nyd sommeren her

Både foran og bagved huset er der anlagt store fliseterrasser, hvor I kan arrangere havemøbler, loungesæt og grillen og nyde de varme dage. Foran modtager I sol fra sydøst, mens haven og terrassen bag huset har sol fra sydvest. Haven er dertil nem og overskuelig med plads til leg.

Jyske Bank kan gøre dig klogere på din boligøkonomi

Portræt af Kenn Riel
KontaktKenn RielLokalBolig Køge
26 14 03 39

Ønsker du at sælge?

LokalBoligs mæglere kan skabe tryghed omkring salget af din bolig eller ejendom. Find ud af om LokalBolig er det rigtige valg for dig.

Læs mere om boligsalg

Boligens fakta

Sagsnr. 27-X0001864

Økonomi

Kontantpris4.250.000 kr.
Udbetaling215.000 kr.
Mdl. ejerudgifter2.978 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift24.469 kr.
Netto ekskl. ejerudgift19.542 kr.

Info

BoligtypeRækkehus
Boligareal138 m²
Grundareal554 m²
Værelser inkl. stuer5
Etager1
Byggeår2023
EnergimærkeA2015