Rækkehus

Elmehusene 132

2600 Glostrup
Boligareal96 m²
Grundareal117 m²
Værelser inkl. stuer4
EnergimærkeC

Solgt

Solgt på 5 dageLokalBolig Glostrup/Vallensbæk ApS

Fuldstændig indflytningsklart rækkehus i Glostrup

På den mest private beliggenhed i det børnevenlige område nær legepladser, indkøb, skole og dagtilbud ligger dette rækkehus klar til nye ejere. Boligen i to plan er fuldstændig indflytningsklar, og den ideelle planløsning fordeler sig over tre værelser, et badeværelse og et åbent opholdsmiljø medkøkken og stue ud i ét. Hertil kommer en dejlig ugeneret have med terrasse og god udsigt. Ydermere følger der en carport med i købet. Velkommen til. Mere om boligen...

Plantegning

Stueplan

Billede af stueplan fra Elmehusene 132, 2600, Glostrup
Billede af 1. sal fra Elmehusene 132, 2600, Glostrup

Mere om boligen

Opholdsmiljøet

Køkken-alrummet og stuen er udført i forening, og her er dejligt lyst og rummeligt. Køkkenet er klassiskmed hvide, grebsfrie elementer toppet af sorte bordplader og med gulvvarme. Øen kan arrangeres medet par barstole, og en ovn i ergonomisk højde øger komforten. Nærved indrettes et spisebord, og videre har I stuen til sofamøblerne.

God indretning

På første sal har I tre regulære værelser og et badeværelse. Sidstnævnte er udstyret med en muret bruseniche og rum til en vaskesøjle, der er selvfølgelig også gulvvarme på badeværelset. De treværelser fremstår alle i gode, indretningsvenlige størrelser, og det ene har et walk-in-closet.

Uforstyrret udemiljø

Fra stuen træder I ud på terrassen, der vender perfekt mod sydvest, så I har sol det meste af dagen. Her kan I arrangere havesættet og grillen, og videre har I et mindre havestykke. Hele udearealet er lukket og privat takket være hæk og plankeværk, der omkranser jer, og bliver solen for meget, kan man også trække ind under markisen. Er man mere til at sidde indenfor og streame, så er dette heller ikke noget problem, da der er trukket fiber ind i boligen.

Jyske Bank kan gøre dig klogere på din boligøkonomi

Portræt af Christian Sarring
KontaktChristian SarringLokalBolig Glostrup
43 90 26 00

Ønsker du at sælge?

LokalBoligs mæglere kan skabe tryghed omkring salget af din bolig eller ejendom. Find ud af om LokalBolig er det rigtige valg for dig.

Læs mere om boligsalg

Boligens fakta

Sagsnr. 33-X0001869

Info

BoligtypeRækkehus
Boligareal96 m²
Grundareal117 m²
Værelser inkl. stuer4
Etager2
Byggeår1968
EnergimærkeC

Andre bygninger

Udhus6 m²
Billede af set fra vejen fra Elmehusene 132, 2600, Glostrup
Billede fra Elmehusene 132, 2600, Glostrup
Billede fra Elmehusene 132, 2600, Glostrup
Billede fra Elmehusene 132, 2600, Glostrup
Billede fra Elmehusene 132, 2600, Glostrup
Billede fra Elmehusene 132, 2600, Glostrup

Virtuel tur

Gå på opdagelse i boligen