Kontantpris

3.800.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
3.562,-
Boligareal
179m2
Vær. inkl. stuer
6
Yderligere information

Nedlagt landbrug, Sagsnr. 27-018109

Teglværksvej 8, 4681 Herfølge

Det bliver næppe mere idyllisk

Lad drømmen om en dejlig landejendom gå i opfyldelse med denne på 179 m2 i Herfølge med hestefold og -stald, som lige nu byder velkommen til nye ejere og deres firbenede venner.

Læs mere om Teglværksvej 8

Mere om Teglværksvej 8

Beliggenheden er ugeneret på en blind vej med langt mellem naboerne og åbne marker, så langt øjet rækker. I er dog stadig tæt på daginstitutionen Troldehøjen, Herfølge Skole, indkøbsmuligheder og offentlig transport, og I kan nyde søndagsudflugten med en picnic i Herfølge Hestehave, gå et par huller ved Køge Golf Klub eller tage en forfriskende dukkert i Køge Bugt.

I stuehuset luner I fødderne på gulvvarmen i det charmerende landkøkken. Det er udstyret med nyere hvidevarer i rustfrit stål, og under den massive træbordplade gemmer sig en opvaskemaskine, som letter oprydningen, efter at I har tryllet den hjemmelavede middag frem ved gryderne. Den nydes i den tilstødende stue, som kun er adskilt fra køkkenet af halvmuren i rustikke granitsten.

Om vinteren tænder I op i brændeovnen og lader varmen brede sig, mens I om sommeren forlænger stuen ved at åbne op til den dejlige havestue. I stueplan er der desuden et gæstetoilet og et praktisk bryggers. På førstesalen strømmer lyset ind ad ovenlysvinduerne. Her finder i tre gode værelser, og nyder morgenens første kop kaffe til lyden af fuglekvidder på svalegangen med udsigt til haven. Herefter fylder I badeværelsets badekar og starter dagen i et roligt tempo med velvære i fokus. Op til fem heste kan bo i stalden, hvor der er både saddelrum og vaskeplads, og overfor finder I det erhvervsgodkendte anneks, som byder på tre disponible rum, et køkken og et badeværelse med hvide klinker og brusebad.

Grunden har oprindeligt huset en æbleplantage, så når I får besøg af familie og venner, kan I servere tærte med æbler fra de gamle frugttræer i haven. Det bliver næppe mere idyllisk.

Velkommen til Teglværksvej 8

Området

Lignende boliger