Kontantpris

Tjek boliglån

3.550.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
6.358,-
Boligareal
136m2
Vær. inkl. stuer
4
Yderligere information

Boliglandbrug, Sagsnr. 06-X0000138

Birkehøjvej 20, 3200 Helsinge

Landejd. med 1.026 m² ladebygninger

Nu har I chancen for at overtage denne ejendom, som har de helt perfekte rammer til at blive jeres nye drømmelandsted. Her er mulighed for at have hestehold. Boligen er lige nu på 136 m², men I kan få endnu mere plads ved at udnytte førstesalen.

Læs mere om Birkehøjvej 20
Giv et bud på boligen

LokalBolig Helsinge ApS

Hvor meget er din bolig værd?

En salgsproces hos LokalBolig er velovervejet og nøje gennemtænkt. Alt tager udgangspunkt i din unikke bolig og hjælper til at sikre dig det bedste salg.

Mere om Birkehøjvej 20

Der er højt til loftet og en god indretning, så nu mangler hjemmet bare, at I kommer og fornyer det. Velkommen til!

Ved ankomsten tager stedet sig imponerende ud med de mange længer, og det er ikke svært at få øje på de adskillige muligheder. I parkerer i den fine gårdsplads, som markerer, at der her er tale om historisk charme. Hoveddøren åbner op til entréen, som leder jer ind i den hyggelige vinkelstue.

Denne udformning gør det oplagt at arrangere sig med både middagsbord og sofahjørne, mens det er dejligt at samles om den knitrende brændeovn i vinterhalvåret. Tilmed er der adgang til endnu en stue, så I kan sagtens invitere venner og familie over, når mærkedagene skal fejres. Denne stue har endvidere udgang til det sydvendte udeområde.

I får et klassisk forrammekøkken med rum til en spisekrog. Badeværelset har en brusekabine og lyse, diagonale klinker på gulvet. I den modsatte ende af boligen ligger de to værelser side om side.

De ladebygninger på i alt 1.026 m² byder på masser af rum til at dyrke jeres pladskrævende hobbyer - I kan blandt andet glæde jer over en stor stålhal til maskiner. Hertil råder I over 35.000 m² jordtilliggende, som grænser op til ejendommen. Der er mulighed for at tilkøbe 1 ha eller også sælge jord for at få en billigere købspris.

Solen nydes i den tiltalende have, som har udsigt til grønne arealer, og den landidylliske beliggenhed er kombineret med cykelafstand Helsinge (3 km) med daginstitutioner, skoler og indkøb.

Mulighederne er utallige – kom selv og se. Kontakt os for en fremvisning.

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: