Lejlighed

Vilhelm Ehlerts Alle 19C, 1. tv

8800 Viborg
Leje pr. md.7.000 kr.
Aconto pr. md.500 kr.
Boligareal66 m²
Værelser inkl. stuer3
AltanJa
LokalBolig Viborg ApS

3 vær med altan

Attraktive lejeboliger med central placering I Banebyen bor du centralt i Viborg og er kun en kort gå- eller cykeltur fra alt, hvad du har brug for i hverdagen såsom indkøb, daginstitutioner, skoler og erhvervsuddannelser. Gågaderne med de mange butikker, restauranter og caféer er kun få minutter væk. Som du kan høre på navnet, bor du også tæt på banegården, hvorfra der er gode tog- og busforbindelser. Optimalt udnyttede 1-4 værelses lejligheder Ejendommen byder på 202 lyse og lækre boliger i Byhaven VEA herunder 138 lejligheder og 64 ungdomsboliger med varierende planløsninger med enten ét eller to værelser i størrelser fra 36-46 m2. Lejlighederne byder ligeledes på forskellige planløsninger med alt fra to til fire værelser og findes i størrelserne 51-97 m2. Mere om boligen...

Plantegning

Billede af plantegning fra Vilhelm Ehlerts Alle 19C, 1. tv, 8800, Viborg

Mere om boligen

Fælles for både lejligheder og ungdomsboliger er adgang til fælles parkering samt cykelparkering i gården. Derudover findes der et fælles grønt gårdmiljø mellem boligerne, som rummer flere grønne oaser. Alle boliger har desuden eget depotrum, som sikrer dig ekstra opbevaringsplads.

Lejligheden Lejlighedens køkken-alrum er opført i moderne og stilrene kvalitetsmaterialer og indeholder alt i hårde hvidevarer. I åben forlængelse af køkken-alrummet får du en stor og rummelig stue med plads til både spisebord og sofaområde. Her er desuden direkte udgang til boligens altan eller terrasse. Lejlighedens soveværelse er både lyst og rummeligt med plads til en dobbeltseng. Der medfølger desuden tre faste garderobeskabe, som giver dig god opbevaringsplads. Boligens andet værelse indeholder også et fast garderobeskab, og værelset har en oplagt størrelse til både børneværelse eller kontor. Badeværelset er indrettet i samme lyse og moderne materialer som resten af hjemmet. Her får du både bruseniche, toilet og håndvask foruden egen vaskesøjle, så vasketøjet kan klares nemt og bekvemt. Til lejlighederne fra første sal og opefter hører en altan, mens boligerne i stueplan har egen terrasse. Med den direkte udgang fra boligens stue bliver uderummet en naturlig forlængelse af boligen, som indbyder til udehygge.

Jyske Bank kan gøre dig klogere på din boligøkonomi

Billede af LokalBolig Viborg
KontaktLokalBolig ViborgFarvervej 2, f, 8800 Viborg
86 40 88 00

Ønsker du at sælge?

LokalBoligs mæglere kan skabe tryghed omkring salget af din bolig eller ejendom. Find ud af om LokalBolig er det rigtige valg for dig.

Læs mere om boligsalg

Boligens fakta

Sagsnr. 48-X0002263

Økonomi

Aconto pr. md.500 kr.
Leje pr. md.7.000 kr.
Depositum21.000 kr.

Info

BoligtypeEjerlejlighed
Boligareal66 m²
Værelser inkl. stuer3
Etager1
Byggeår2022
AltanJa
ElevatorJa
Husdyr tilladtJa
EnergimærkeA2015