Lejlighed

Vilhelm Ehlerts Alle 19B, 3. th

8800 Viborg
Leje pr. md.7.000 kr.
Boligareal66 m²
Værelser inkl. stuer3
AltanJa
LokalBolig Viborg ApS

Byhaven VEA - Stilrene lejligheder nær byens puls

Attraktive lejeboliger med central placering I Banebyen bor du centralt i Viborg og er kun en kort gå- eller cykeltur fra alt, hvad du har brug for i hverdagen såsom indkøb, daginstitutioner, skoler og erhvervsuddannelser. Gågaderne med de mange butikker, restauranter og caféer er kun få minutter væk. Som du kan høre på navnet, bor du også tæt på banegården, hvorfra der er gode tog- og busforbindelser. Optimalt udnyttede 1-4 værelses lejligheder Ejendommen byder på 202 lyse og lækre boliger i Byhaven VEA herunder 138 lejligheder og 64 ungdomsboliger med varierende planløsninger med enten ét eller to værelser i størrelser fra 36-46 m2. Lejlighederne byder ligeledes på forskellige planløsninger med alt fra to til fire værelser og findes i størrelserne 51-97 m2. Mere om boligen...

Plantegning

Billede af plantegning fra Vilhelm Ehlerts Alle 19B, 3. th, 8800, Viborg

Mere om boligen

Fælles for både lejligheder og ungdomsboliger er adgang til fælles parkering samt cykelparkering i gården. Derudover findes der et fælles grønt gårdmiljø mellem boligerne, som rummer flere grønne oaser. Alle boliger har desuden eget depotrum, som sikrer dig ekstra opbevaringsplads.

Lejligheden Centralt placeret i lejligheden er køkken-alrummet, der er opført i enkle og lækre kvalitetsmaterialer og indeholder alt i hårde hvidevarer. I åben forlængelse af køkken-alrummet finder du stuen, hvor du har mulighed for at sætte dit eget præg på indretningen og skabe et skønt sofaområde. Lejligheden er opført med et lyst og rummeligt soveværelse med plads til en dobbeltseng. Soveværelset har desuden to faste garderobeskabe, som giver dig god plads til opbevaring. Boligens andet værelse har også et fast garderobeskab, og rummet har en god størrelse til både børneværelse, kontor eller gæsteværelse. Drømmer du om et lyst og moderne badeværelse med egen vaskesøjle, så bliver du glad for lejlighedens badeværelse. Her er bruseniche, toilet og håndvask foruden plads til opbevaring af toiletartikler og håndklæder. Fra køkken-alrummet er der direkte udgang til en skøn altan, som indbyder til udehygge med familien, vennerne eller i eget selskab.

Jyske Bank kan gøre dig klogere på din boligøkonomi

Billede af LokalBolig Viborg
KontaktLokalBolig ViborgFarvervej 2, f, 8800 Viborg
86 40 88 00

Ønsker du at sælge?

LokalBoligs mæglere kan skabe tryghed omkring salget af din bolig eller ejendom. Find ud af om LokalBolig er det rigtige valg for dig.

Læs mere om boligsalg

Boligens fakta

Sagsnr. 48-X0002054

Økonomi

Leje pr. md.7.000 kr.
Depositum21.000 kr.

Info

BoligtypeEjerlejlighed
Overtagelsesdato1. juni 2024
Boligareal66 m²
Værelser inkl. stuer3
Etager1
Byggeår2022
AltanJa
ElevatorJa
Husdyr tilladtJa