Lejlighed

Vilhelm Ehlerts Alle 17E, 2. th

8800 Viborg
Leje pr. md.7.795 kr.
Boligareal77 m²
Værelser inkl. stuer3
AltanJa
LokalBolig Viborg ApS

Byhaven VEA - Stilrene lejligheder nær byens puls

Attraktive lejeboliger med central placering I Banebyen bor du centralt i Viborg og er kun en kort gå- eller cykeltur fra alt, hvad du har brug for i hverdagen såsom indkøb, daginstitutioner, skoler og erhvervsuddannelser. Gågaderne med de mange butikker, restauranter og caféer er kun få minutter væk. Som du kan høre på navnet, bor du også tæt på banegården, hvorfra der er gode tog- og busforbindelser. Optimalt udnyttede 1-4 værelses lejligheder Ejendommen byder på 202 lyse og lækre boliger i Byhaven VEA herunder 138 lejligheder og 64 ungdomsboliger med varierende planløsninger med enten ét eller to værelser i størrelser fra 36-46 m2. Lejlighederne byder ligeledes på forskellige planløsninger med alt fra to til fire værelser og findes i størrelserne 51-97 m2. Mere om boligen...

Plantegning

Billede af plantegning fra Vilhelm Ehlerts Alle 17E, 2. th, 8800, Viborg

Mere om boligen

Fælles for både lejligheder og ungdomsboliger er adgang til fælles parkering samt cykelparkering i gården. Derudover findes der et fælles grønt gårdmiljø mellem boligerne, som rummer flere grønne oaser. Alle boliger har desuden eget depotrum, som sikrer dig ekstra opbevaringsplads.

Lejligheden Lejlighedens hjerte er det centralt placerede køkken-alrum, som byder på et moderne køkken med alt i hårde hvidevarer. Rummets åbne planløsning og direkte forbindelse med stuen giver dig gode muligheder for at indrette rummet, som du ønsker. Med til det lyse og rummelige soveværelse følger to faste skabe, som giver dig masser af plads til opbevaring. Opbevaringsplads får du også i boligens andet værelse, som kan bruges til både kontor, børneværelse eller måske hobbyrum. I denne bolig kan du godt glemme alt om vasketider og møntvaskeri. Her får du nemlig egen vaskesøjle med både vaskemaskine og tørretumbler i badeværelset, som er opført i lyse og lækre kvalitetsmaterialer ligesom resten af boligen. Drømmer du om at skabe din egen udendørsoase, så har du rig mulighed for det på boligens skønne altan. Med direkte udgang fra køkken-alrummet bliver altanen en naturlig forlængelse af boligen, som indbyder til udendørshygge.

Jyske Bank kan gøre dig klogere på din boligøkonomi

Billede af LokalBolig Viborg
KontaktLokalBolig ViborgFarvervej 2, f, 8800 Viborg
86 40 88 00

Ønsker du at sælge?

LokalBoligs mæglere kan skabe tryghed omkring salget af din bolig eller ejendom. Find ud af om LokalBolig er det rigtige valg for dig.

Læs mere om boligsalg

Boligens fakta

Sagsnr. 48-X0002078

Økonomi

Leje pr. md.7.795 kr.
Depositum23.385 kr.

Info

BoligtypeEjerlejlighed
Overtagelsesdato1. maj 2024
Boligareal77 m²
Værelser inkl. stuer3
Etager1
Byggeår2022
AltanJa
ElevatorJa
Husdyr tilladtJa
EnergimærkeA2015