Lejlighed

Middagshøjvej 52B, 3. th

8800 Viborg
Leje pr. md.7.550 kr.
Boligareal89 m²
Værelser inkl. stuer3
AltanJa
LokalBolig Viborg ApS

Stor 3 vær med altan

I Brofæstets lejeboliger får du Banebyens bedste placering med hurtig adgang via Hærvejsbroen til den gamle bymidte, eller videre ud i den nye, levende bydel. Brofæstet ligger som et hævet, grønt plateau med forskudte ejendomme, der blender naturligt sammen med det eksisterende byrum. Lejlighederne har 2-4 værelser som fordeler sig på 59-109 m2. Lejlighederne har en ideel placering mellem banegade og midtbyen. Alle lejlighederne vil have en skøn altan eller terrasse, der gør det let at lufte ud og få ekstra meget lys ind i boligen. Udover dette er der en stor fælles tagterrasse med udsigt over byen. Brofæstet er svanemærket. Under skabelsen af Brofæstet har bæredygtighed og biodiversitet også været centrale nøgleord. Derfor er Brofæstets tage beklædt med grønt sedum, der smukt ændrer farve med årstiderne, men også optager regnvandet som en effektiv skybrudssikring. Mere om boligen...

Plantegning

Billede af kælder fra Middagshøjvej 52B, 3. th, 8800, Viborg

Mere om boligen

De grønne tage spiller flot sammen med den store gårdhave, hvor den vilde, varierede beplantning sikrer optimal biodiversitet. I gården findes også flere regnvandsbede, der optager overskydende regnvand.

At bo i en bolig hvor bæredygtighed, Svanemærket og grøn natur er gennemgående principper, fra de indvendige materialer til de nyplantede træer i gården, kan naturligvis mærkes på den daglige livskvalitet.

Se mere på www.brofæstet.dk

Jyske Bank kan gøre dig klogere på din boligøkonomi

Billede af LokalBolig Viborg
KontaktLokalBolig ViborgFarvervej 2, f, 8800 Viborg
86 40 88 00

Ønsker du at sælge?

LokalBoligs mæglere kan skabe tryghed omkring salget af din bolig eller ejendom. Find ud af om LokalBolig er det rigtige valg for dig.

Læs mere om boligsalg

Boligens fakta

Sagsnr. 48-X0002229

Økonomi

Leje pr. md.7.550 kr.
Depositum22.650 kr.
Forudbetalt leje7.550 kr.

Info

BoligtypeEjerlejlighed
Boligareal89 m²
Værelser inkl. stuer3
Etager1
AltanJa
ElevatorJa
Husdyr tilladtJa