Lejlighed

Ellen Jensens Gade 92, 1.

8240 Risskov
Leje pr. md.17.125 kr.
Aconto pr. md.1.530 kr.
Boligareal136 m²
Værelser inkl. stuer4
LokalBolig Aarhus City ApS

Nyt hjem ved skov, vand og by

Bakkehusene består af 68 lejeboliger med 2-4 værelser og er opført som 4 bygninger i 2 til 3 etager. Den lave bygningshøjde giver luft og lys til lejlighederne og til de grønne områder imellem bygningerne. Alle lejligheder har sydvendt altan eller terrasse, så solen også kan nydes her. Du har i Bakkehusene mulighed for at få et hjem med den helt rigtige beliggenhed. Med en placering tæt på Riis Skov, tæt på Aarhus Bugt, og en kort cykeltur ind til Aarhus centrum, bliver det kort sagt ikke bedre. Bakkehusene er placeret i kanten af Bindesbøll Byen og lige ved siden af Risskov Kirke og den smukke kirkegård. Fra flere lejligheder kan du se ud over det gamle Risskov og ud på Aarhus Bugten. I Bakkehusene er der udvalgt materialer af særlig høj kvalitet, samt fokuseret på optimale løsninger og gode detaljer, så rammerne om en nem og bekvem hverdag er til stede. Mere om boligen...

Plantegning

Billede af 1. sal fra Ellen Jensens Gade 92, 1., 8240, Risskov

Mere om boligen

Alle rum, med undtagelse af badeværelset har massive trægulve i 22 mm tykkelse. Gulvene er lakerede og af træsorten ask, som giver et varmt udtryk i hjemmet. Gulvene er udført gennemgående ved dørene uden dørtrin, hvilket giver en flot sammenhængende effekt i gulvet. Invita køkkenet er holdt i et strømlinet design med hvid svævende bordplade. Underskabe og skuffer har elegante stålgreb og overskabene er grebsfrie med flot integreret LED lysbånd.

Køkkenet indeholder alle hårde hvidevarer fra Siemens, såsom induktionskogeplade, ovn samt integreret opvaskemaskine og integreret køle-/fryseskab. På badeværelset kan du glæde dig til gulvvarme, unidrain linieafløb i bruseniche, væghængt toilet med soft close toiletsæde, Der er desuden både vaskemaskine og tørretumbler på badeværelset. I både værelser og entré er der etableret skabe til tøj og opbevaring og alle lejligheder har et depotrum i lejligheden eller i kælderen. Tv/internet

Både YouSee og Fibia har trukket fiberbredbånd ind i lejlighederne, således du har mulighed for at få bredbåndshastigheder op til 1.000 Mbit. Dermed kan alle i husstanden streame, game og være online samtidig.

Jyske Bank kan gøre dig klogere på din boligøkonomi

Billede af LokalBolig Aarhus C
KontaktLokalBolig Aarhus CÅboulevarden 11 , 8000 Aarhus C
88 44 22 11

Ønsker du at sælge?

LokalBoligs mæglere kan skabe tryghed omkring salget af din bolig eller ejendom. Find ud af om LokalBolig er det rigtige valg for dig.

Læs mere om boligsalg

Boligens fakta

Sagsnr. 41-X0002042

Økonomi

Aconto pr. md.1.530 kr.
Leje pr. md.17.125 kr.
Depositum51.375 kr.
Forudbetalt leje17.125 kr.

Info

BoligtypeEjerlejlighed
Boligareal136 m²
Værelser inkl. stuer4
Etager2