Lejlighed

Hviidsvej 45, 1. 4

8940 Randers SV
Leje pr. md.9.295 kr.
Aconto pr. md.250 kr.
Boligareal99 m²
Værelser inkl. stuer4
LokalBolig Randers ApS

Møllestenen - 4 vær med altan

Møllestens Kvarteret har en perfekt beliggenhed for dig, der gerne vil bo med naturen lige udenfor døren uden at flytte væk fra byen. Her får du det bedste fra begge verdener med en central placering lige op ad et stort, fredet naturområde. I gåafstand fra Møllestens Kvarteret finder du flere indkøbsmuligheder, lækker take away og gode restauranter samt et bageri. I nærområdet er der også hele fem daginstitutioner samt tre skoler. Alt du skal bruge i en travl hverdag, er således samlet inden for kort afstand. Møllestens Kvarteret består af i alt 225 lyse og energivenlige lejligheder, som er opført i tre etaper. Lejlighederne findes i størrelser fra 54 – 106 m2 med planløsninger, der fordeler sig på to til fire værelser. Fælles for alle boligerne er et stort køkken-alrum i åben forbindelse med stuen, der udgør et oplagt samlingspunkt i hjemmet. Herfra har du udgang til din egen altan eller terrasse, hvor du kan nyde den friske luft. Der er gulvvarme i alle rum samt et luftrensende ventilationsanlæg, der sikrer et sundt og optimalt indeklima i hele boligen. Mere om boligen...

Plantegning

Billede af plantegning fra Hviidsvej 45, 1. 4, 8940, Randers SV

Mere om boligen

Lejligheden Med denne lejlighed får du et indbydende køkken-alrum, der ligger i åben forbindelse med stuen. Lyset strømmer ind gennem det store glasparti i stuen, der leder ud til altanen. Du får et stort soveværelse med to faste garderobeskabe og fin plads til en dobbeltseng. De to andre værelser ligger i modsatte ende af lejligheden. Her er der ét fast skab i hvert værelse. Det er dermed oplagt at indrette sig med en forældre- og børneafdeling. Badeværelset er opført i tidløse kvalitetsmaterialer, og her finder du alt, du skal bruge: bruseniche, toilet, håndvask samt god plads til opbevaring. Derudover er der vaskesøjle med både vaskemaskine og tørretumbler. På altanen kan du trække frisk luft og nyde den gode beliggenhed nær Storkeengen. Her er fin plads til at indrette sig med et cafébord og pynte med planter.

Jyske Bank kan gøre dig klogere på din boligøkonomi

Billede af LokalBolig Randers
KontaktLokalBolig Randers Hospitalsgade 10, c, 8900 Randers C
78 70 70 76

Ønsker du at sælge?

LokalBoligs mæglere kan skabe tryghed omkring salget af din bolig eller ejendom. Find ud af om LokalBolig er det rigtige valg for dig.

Læs mere om boligsalg

Boligens fakta

Sagsnr. 60-X0000882

Økonomi

Aconto pr. md.250 kr.
Leje pr. md.9.295 kr.
Depositum27.885 kr.

Info

BoligtypeEjerlejlighed
Boligareal99 m²
Værelser inkl. stuer4
Etager1
Byggeår2023