Lejlighed

Blegen 48

8940 Randers SV
Leje pr. md.8.995 kr.
Aconto pr. md.250 kr.
Boligareal92 m²
Værelser inkl. stuer4
AltanJa
LokalBolig Randers ApS

MØLLESTENEN – FANTASTISK BELIGGENHED

I Møllestens Kvarteret får du en unik beliggenhed med naturskønne omgivelser centralt i Randers. Her bor du som nabo til Vorup Enge, som er ved at blive udviklet til naturområdet Storkeengen med stier, der snor sig ned til Gudenåen. Samtidig er den hyggelige bymidte i Randers kun fem minutter væk, hvis du tager cyklen over Den Blå Bro. Møllestens Kvarteret bliver opdelt i tre etaper, der hver får sin unikke arkitektur. Det giver en følelse af luft mellem bygningerne, ligesom det gør området interessant at bevæge sig rundt i. Ved etape tre etableres der en legeplads til glæde for områdets yngre beboere. Lejlighederne er indrettet med flotte laminatgulve i egetræs¬look samt klinker på badeværelset. Der er gulvvarme i alle rum samt et luftrensende ventilationsanlæg, der sikrer et optimalt indeklima. Med en nybygget bolig er der desuden et minimum af vedligehold, og du har faste lave udgifter, da boligerne er bygget efter energiklasse A 2015. Der er gode parkeringsforhold for både cykler og biler i området. Mere om boligen...

Plantegning

Billede af plantegning fra Blegen 48, 8940, Randers SV

Mere om boligen

Lejligheden Med denne lejlighed får du et indbydende køkken-alrum, der ligger i åben forbindelse med stuen. Lyset strømmer ind gennem det store glasparti i stuen, der leder ud til altanen/terrassen. Du får et stort soveværelse med to faste garderobeskabe og fin plads til en dobbeltseng. De to andre værelser ligger i modsatte ende af lejligheden. Her er der ét fast skab i hvert værelse. Det er dermed oplagt at indrette sig med en forældre- og børneafdeling. Badeværelset er opført i tidløse kvalitetsmaterialer, og her finder du alt, du skal bruge: bruseniche, toilet, håndvask samt god plads til opbevaring. Derudover er der vaskesøjle med både vaskemaskine og tørretumbler. På altanen/terrassen kan du trække frisk luft og nyde den gode beliggenhed nær Storkeengen. Her er fin plads til at indrette sig med et cafébord og pynte med planter.

OBS: Billeder, visualiseringer og plantegninger er vejledende.

Jyske Bank kan gøre dig klogere på din boligøkonomi

Billede af LokalBolig Randers
KontaktLokalBolig Randers Hospitalsgade 10, c, 8900 Randers C
78 70 70 76

Ønsker du at sælge?

LokalBoligs mæglere kan skabe tryghed omkring salget af din bolig eller ejendom. Find ud af om LokalBolig er det rigtige valg for dig.

Læs mere om boligsalg

Boligens fakta

Sagsnr. 60-X0000881

Økonomi

Aconto pr. md.250 kr.
Leje pr. md.8.995 kr.
Depositum26.985 kr.

Info

BoligtypeEjerlejlighed
Boligareal92 m²
Værelser inkl. stuer4
Etager1
Byggeår2022
AltanJa
ElevatorJa
Husdyr tilladtJa