Lejlighed

Blegen 44

8940 Randers SV
Leje pr. md.7.400 kr.
Aconto pr. md.250 kr.
Boligareal63 m²
Værelser inkl. stuer2
AltanJa
LokalBolig Randers ApS

VELKOMMEN TIL MØLLESTENS KVARTERET

FANTASTISK BELIGGENHED tæt på og langt fra alting Møllestens Kvarteret har en perfekt beliggenhed for dig, der gerne vil bo med naturen lige udenfor døren uden at flytte væk fra byen. Her får du det bedste fra begge verdener med en central placering lige op ad et stort naturområde. Bo som nabo til Storkeengen Storkeengen er et skønt naturområde, hvor du kan følge nyanlagte stier rundt på de vilde enge og opleve græssende dyr med Gudenåen i baggrunden. Derudover fungerer Storkeengen også som et klimaprojekt, som skal være med til at løse klimamæssige udfordringer i form af større vandmængder i fremtiden. Tæt på alt der gør hverdagen nem I gåafstand fra Møllestens Kvarteret finder du flere gode indkøbsmuligheder og take away restauranter samt et bageri. Mere om boligen...

Plantegning

Billede af plantegning fra Blegen 44, 8940, Randers SV

Mere om boligen

I nærområdet er der også hele fem daginstitutioner samt tre skoler. Alt du skal bruge i en travl hverdag, er således samlet inden for kort afstand.

Kun fem minutter til bymidten

Du har kun godt én kilometer til Randers bymidte, og der er nem adgang via Den Blå Bro, som krydser Gudenåen. På cykel kan du således være i gågaden på fem minutter og nyde bylivet og alt, hvad det byder på af caféliv, butikker og kulturelle arrangementer.


Jyske Bank kan gøre dig klogere på din boligøkonomi

Billede af LokalBolig Randers
KontaktLokalBolig Randers Hospitalsgade 10, c, 8900 Randers C
78 70 70 76

Ønsker du at sælge?

LokalBoligs mæglere kan skabe tryghed omkring salget af din bolig eller ejendom. Find ud af om LokalBolig er det rigtige valg for dig.

Læs mere om boligsalg

Boligens fakta

Sagsnr. 60-X0000842

Økonomi

Aconto pr. md.250 kr.
Leje pr. md.7.400 kr.
Depositum22.200 kr.

Info

BoligtypeEjerlejlighed
Overtagelsesdato1. september 2024
Boligareal63 m²
Værelser inkl. stuer2
Etager1
Byggeår2022
AltanJa
ElevatorJa
Husdyr tilladtJa
EnergimærkeA2015