Lejlighed

Rapsmarken 5, 1. 13

5260 Odense S
Leje pr. md.6.250 kr.
Aconto pr. md.500 kr.
Boligareal54 m²
Værelser inkl. stuer2
LokalBolig Dalum-Hjallese ApS

2 værelses lejlighed omgivet af skøn natur - KUN 1 MÅNEDS DEPOSITUM

Om boligen: Velkommen til denne charmerende lejlighed i udkanten af Odense, hvor byens puls møder naturens ro. Denne unikke bolig er ideel for dem, der ønsker en harmonisk balance mellem bylivet og naturlige omgivelser. Træd ind i lejligheden og bliv mødt af et stort og indbydende køkken. Her er der plads til kulinariske eventyr og hyggelige stunder omkring spisebordet. De moderne køkkenfaciliteter gør madlavningen til en leg og det åbne layout skaber en naturlig forbindelse til resten af boligen. Du får her et skønt og rummeligt badeværelse med separat bruseniche. Den store stue inviterer til afslapning og socialt samvær. Soveværelset er rummeligt og designet med fokus på komfort. Her kan du trække dig tilbage og nyde roen i dine private omgivelser. Det indbyggede skab giver god opbevaringsplads og mere plads til at give rummet det personlige touch. Mere om boligen...

Plantegning

Billede af loft fra Rapsmarken 5, 1. 13, 5260, Odense S

Mere om boligen

Bemærk venligst, at billederne kan være fra en anden bolig, hvorfor indretning, beliggenhed og udsigt kan variere. Se plantegningen for indretningen af denne bolig.

Om ejendommen Ejendommen byder på 38 rummelige 2 værelses lejeboliger, på 54-56 kvm, og er således oplagt til studerende og unge par. Ejendommen er bygget i 2000 og bærer præg af moderne arkitektur og funktionalitet. Her får du et fælleslokale, der skaber fantastiske muligheder for sociale arrangementer.

Kort om området: Ejendommen er beliggende i et yderst attraktivt område i Odense, ideelt for både studerende og unge familier, der søger en bekvem beliggenhed tæt på uddannelsesinstitutioner og indkøbsmuligheder.

Her bor du tæt på Syddansk Universitet (SDU), UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole, Kold College og Dalum Landbrugsskole. En oplagt beliggenhed for studerende og unge par.

Naturen er din baghave og stier og parker ligger indenfor rækkevidde for dem, der elsker udendørsaktiviteter. Mens du har nem adgang til byens faciliteter og underholdning, kan du også trække dig tilbage til det rolige og grønne område omkring ejendommen. Beliggenheden i udkanten af Odense giver dig mulighed for at nyde det bedste fra begge verdener.

Jyske Bank kan gøre dig klogere på din boligøkonomi

Billede af LokalBolig Dalum-Hjallese
KontaktLokalBolig Dalum-HjalleseFaaborgvej 20 , 5250 Odense SV
31 57 55 00

Ønsker du at sælge?

LokalBoligs mæglere kan skabe tryghed omkring salget af din bolig eller ejendom. Find ud af om LokalBolig er det rigtige valg for dig.

Læs mere om boligsalg

Boligens fakta

Sagsnr. 52-X0002601

Økonomi

Aconto pr. md.500 kr.
Leje pr. md.6.250 kr.
Depositum6.250 kr.
Forudbetalt leje6.250 kr.

Info

BoligtypeEjerlejlighed
Boligareal54 m²
Værelser inkl. stuer2
Etager1
Byggeår2000
Husdyr tilladtJa
EnergimærkeC