Lejlighed

Tolderlundsvej 48, 1. 3

5000 Odense C
Leje pr. md.6.900 kr.
Aconto pr. md.600 kr.
Boligareal56 m²
Værelser inkl. stuer3
LokalBolig Odense City ApS

Charmerende og moderne bolig med altan

Om boligen: Velkommen til disse charmerende 3 værelses lejligheder, ideelt placeret tæt på Odense Havn. Disse boliger kombinerer bekvemmelighederne ved bylivet med rummeligheden i et velindrettet hjem. De to fine soveværelser byder på komfortable og smarte indretningsmuligheder, hvor vinduerne sikrer rigeligt naturligt lys. Det ene soveværelse har endda den ekstra fordel af en lille altan, hvor du kan nyde frisk luft og måske en kop kaffe om morgenen. Den store stue er det perfekte samlingspunkt og de store vinduer skaber en lys og indbydende atmosfære. Med rigelig plads til sofaafdeling og opholdsområde kan du skabe den ideelle ramme for afslapning og underholdning. Køkkenet er udstyret med velfungerende hårde hvidevarer og skaber her et område, der fungerer som hjertet af hjemmet og giver mulighed for sociale sammenkomster mens madlavningen foregår. Det rummelige badeværelse er elegant indrettet med moderne armaturer og tilbyder en afslappende atmosfære. Her kan du starte eller afslutte dagen med stil. Mere om boligen...

Plantegning

Billede af loft fra Tolderlundsvej 48, 1. 3, 5000, Odense C

Mere om boligen

Bemærk venligst, at billederne kan være fra en anden bolig, hvorfor indretning, beliggenhed og udsigt kan variere. Se plantegningen for indretningen af denne bolig.

Om ejendommen: Denne ejendom byder på en unik beliggenhed i det rolige Skibhus-kvarter. Her får du en hyggelig fælles have, hvor du kan mødes med naboer og venner samt gode parkeringsmuligheder.

Kort om området: Tolderlundsvej ligger i et af Odenses mest attraktive kvarterer. Her bliver du nabo til hyggelige caféer og masser af butikker. Området er en skøn blanding af nyt og gammelt, der skaber en helt særlig atmosfære.

Du er kun et stenkast fra Odense midtby, hvor der er masser af liv. Og har du brug for en pause fra hverdagen, så har du Odense Havn i din ’baghave’.

Jyske Bank kan gøre dig klogere på din boligøkonomi

Billede af LokalBolig Odense City
KontaktLokalBolig Odense CityLæssøegade 15 , 5000 Odense C
31 59 57 00

Ønsker du at sælge?

LokalBoligs mæglere kan skabe tryghed omkring salget af din bolig eller ejendom. Find ud af om LokalBolig er det rigtige valg for dig.

Læs mere om boligsalg

Boligens fakta

Sagsnr. 49-X0002857

Økonomi

Aconto pr. md.600 kr.
Leje pr. md.6.900 kr.
Depositum6.900 kr.
Forudbetalt leje6.900 kr.

Info

BoligtypeEjerlejlighed
Boligareal56 m²
Værelser inkl. stuer3
Etager1
Byggeår2002
ElevatorJa
Husdyr tilladtJa
EnergimærkeB