Lejlighed

Kragsbjergstrædet 4

5000 Odense C
Leje pr. md.7.100 kr.
Aconto pr. md.300 kr.
Boligareal66 m²
Værelser inkl. stuer2
LokalBolig Odense City ApS

Skøn bolig i Odense C - KUN 1 MÅNEDS DEPOSITUM

Om boligen: I dette skønne rækkehus finder du en rummelig og åben bolig, beliggende i Odense C, som har den rette balance mellem ro og det travle byliv. En velfungerende planløsning er med til at skabe en god opdeling af rækkehuset med et lukket køkken, og stue som fungerer som knudepunktet for boligen. Det store vinduesparti lader naturligt lys strømme ind og giver en naturlig friskhed til rummet. Et rummeligt badeværelse, med separat bruseniche, skaber en god dynamik i boligen. I stuen har man også trappen, der fører op til 1. sal, hvor man finder soveværelset. På 1. sal har du som nævnt soveværelset samt den store repos, hvor der kunne være plads til opbevaring eller eventuel kontorplads. Bemærk venligst, at billederne kan være fra en anden bolig, hvorfor indretning, beliggenhed og udsigt kan variere. Se plantegningen for indretningen af denne bolig. Mere om boligen...

Plantegning

Billede af loft fra Kragsbjergstrædet 4, 5000, Odense C

Mere om boligen

Om ejendommen: Ejendommen rummer 42 charmerende lejeboliger med 2 til 3 værelser, fordelt på 44 og 76 kvm. Ejendommen er opdelt i tre bygninger og har den fordelagtige beliggenhed tæt på lokale indkøbsmuligheder. Til ejendommen hører en skøn, fælles gård, hvor du kan møde dine naboer. Hvis du har dyr, har du også mulighed for at søge om husdyrtilladelse.

Kort om området: Her bor du i et attraktivt boligområde tæt på centrum og naturskønne områder. Du har letbanen lige ved siden af, hvilket giver dig nem adgang til Odense centrum, det populære Rosengårdscenter og Syddansk Universitet.

Området byder også på naturskønne områder, såsom Munkemose, hvor du kan nyde roen og de grønne omgivelser.

Jyske Bank kan gøre dig klogere på din boligøkonomi

Billede af LokalBolig Odense City
KontaktLokalBolig Odense CityLæssøegade 15 , 5000 Odense C
31 59 57 00

Ønsker du at sælge?

LokalBoligs mæglere kan skabe tryghed omkring salget af din bolig eller ejendom. Find ud af om LokalBolig er det rigtige valg for dig.

Læs mere om boligsalg

Boligens fakta

Sagsnr. 49-X0002763

Økonomi

Aconto pr. md.300 kr.
Leje pr. md.7.100 kr.
Depositum7.100 kr.
Forudbetalt leje7.100 kr.

Info

BoligtypeEjerlejlighed
Boligareal66 m²
Værelser inkl. stuer2
Etager1
Byggeår1951
Husdyr tilladtJa
EnergimærkeC