Lejlighed

Albanigade 7, 2.

5000 Odense C
Leje pr. md.13.500 kr.
Boligareal149 m²
Værelser inkl. stuer3
LokalBolig Odense City ApS

5-værelses lejlighed til hele familien

Om boligen: Velkommen til denne flotte og unikke lejlighed, hvor der er plads til hele familien. Denne imponerende bolig byder på en generøs og indbydende entré med skræddersyede indbyggede skabe, der giver rigelig plads til opbevaring og organisering af dine ejendele. Med tre veludstyrede soveværelser er der masser af plads til hele familien eller gæster. Det fine og rummelige badeværelse er en oase af afslapning med moderne faciliteter og elegant design. I bryggerset finder du en praktisk vaskesøjle, der gør det til en leg at klare huslige pligter. Det store og åbne køkken-alrum er hjertet i hjemmet og perfekt til hyggelige måltider og underholdning. Det er udstyret med moderne apparater og rigelig skabsplads til madlavningseksperimenter og opbevaring. Mere om boligen...

Plantegning

Billede af loft fra Albanigade 7, 2., 5000, Odense C

Mere om boligen

Stuen er et imponerende rum med masser af naturligt lys, der strømmer ind gennem store vinduer og skaber en lys og luftig atmosfære. Her kan du slappe af i komfort og nyde øjeblikke med familie og venner eller bare fordybe dig i din yndlingsbog.

Denne lejlighed er en perfekt blanding af funktionalitet, stil og komfort, og den venter bare på at blive dit nye hjem!

Bemærk venligst, at billederne kan være fra en anden bolig, hvorfor indretning, beliggenhed og udsigt kan variere. Se plantegningen for indretningen af denne bolig.

Om ejendommen: Vores moderne ejendom, opført i 2010, består af to stilfulde 5-værelses boliger. Her finder du en elevator, der giver nem adgang til etagerne.

Ejendommen har et smukt og elegant udseende, som gør det til en fornøjelse at komme hjem.

Kort om området: Med en letbanestation lige i nærheden har du nem adgang til Odense centrum, det populære Rosengårdcentret og SDU, hvilket gør det praktisk at udforske byens forskellige tilbud.

Dette boligområde er i rivende udvikling og er attraktivt placeret blot få hundrede meter fra Odense centrum. Her finder du alt, hvad du behøver af shopping muligheder, restauranter og kulturelle aktiviteter.

Jyske Bank kan gøre dig klogere på din boligøkonomi

Billede af LokalBolig Odense City
KontaktLokalBolig Odense CityLæssøegade 15 , 5000 Odense C
31 59 57 00

Ønsker du at sælge?

LokalBoligs mæglere kan skabe tryghed omkring salget af din bolig eller ejendom. Find ud af om LokalBolig er det rigtige valg for dig.

Læs mere om boligsalg

Boligens fakta

Sagsnr. 49-X0002874

Økonomi

Leje pr. md.13.500 kr.
Depositum40.500 kr.
Forudbetalt leje13.500 kr.

Info

BoligtypeEjerlejlighed
Boligareal149 m²
Værelser inkl. stuer3
Etager1
Byggeår2010
Husdyr tilladtJa
EnergimærkeA2010