Lejlighed

Ørestads Boulevard 49B, 5. 2

2300 København S
Leje pr. md.11.225 kr.
Aconto pr. md.664 kr.
Boligareal59 m²
Værelser inkl. stuer2
LokalBolig Amager ApS

MODERNE 2 VÆRELSES LEJLIGHED I BÆREDYGTIGE RAMMER

Kronehaverne har det hele. Bo tæt på grøn natur, med hurtig adgang til byens liv. Velkommen til Kronehavernes 170 Svanemærkede 2, 3 og 4 værelses lejligheder i Ørestaden. Her kommer du til at bo i det helt rigtige mix mellem et pulserende byliv og den fredelige natur. I lejlighederne kan du mærke den helhedsorienterede og bæredygtig designlinje, der skaber perfekte rammer for jeres kommende hjem. Alle rum er lyse og indbydende med stilrene trægulve og enkle klinker. På udvalgte vægge i lejligheden er der beton, der skaber et spændende spil i den helt rigtige New Yorker stil. I køkkenalrummet er der plads til fester, gæster og alt der hører til et dejligt liv. I Kronehaverne er der plads til at sætte sit helt eget præg på indretningen og der er plantegninger til enhver smag. Mere om boligen...

Plantegning

Billede af plantegning fra Ørestads Boulevard 49B, 5. 2, 2300, København S

Mere om boligen

Nyd en kop kaffe eller et glas vin med udsigt over Fælleden. Du kan også gå en tur i Ørestadens stisystem, der hurtigt og sikkert fører dig mellem boligerne og de skønne naturarealer.

Metro hvert 3. minut - I Ørestad finder du hele fem metrostationer, der kører hele døgnet og hvert tredje minut i myldretiden. Herudover er der nem adgang til Øresundsmotorvejen, og med enten tog, bus, metro eller cykel tager det kun få minutter at nå til indre by.

En grøn bebyggelse med socialt fokus - I Kronehaverne ses byens diversitet helt tæt på. Her er der skabt en synergi mellem det private, almennyttige og børnehaven. Boligerne er placeret helt tæt på Kalvebod Fælled, indkøb, shopping i Field’s samt kulturoplevelser i Royal Arena. Der er kort afstand til vuggestue, børnehaver og den nye Kalvebod Fælled Skole og Ørestad Skole.

Gå heller ikke glip af nogle gode timer i sportshallen, skøjtebanen eller de mange spændende fritids- og kulturtilbud. Nyd en gå- eller løbetur, se dyrene græsse frit og oplev den rekreative stemning lige uden for døren på Fælleden.

OBS; billeder, visualiseringer og plantegninger er vejledende.


Jyske Bank kan gøre dig klogere på din boligøkonomi

Billede af LokalBolig Amager
KontaktLokalBolig AmagerHolmbladsgade 76 , 2300 København S
36 30 15 55

Ønsker du at sælge?

LokalBoligs mæglere kan skabe tryghed omkring salget af din bolig eller ejendom. Find ud af om LokalBolig er det rigtige valg for dig.

Læs mere om boligsalg

Boligens fakta

Sagsnr. 10-X0002791

Økonomi

Aconto pr. md.664 kr.
Leje pr. md.11.225 kr.
Depositum33.675 kr.
Forudbetalt leje11.225 kr.

Info

BoligtypeEjerlejlighed
Boligareal59 m²
Værelser inkl. stuer2
Etager1
Byggeår2020
ElevatorJa
Husdyr tilladtJa
EnergimærkeA2020