Lejlighed

Rantzausbakke 22, st.

8700 Horsens
Leje pr. md.9.295 kr.
Aconto pr. md.250 kr.
Boligareal97 m²
Værelser inkl. stuer4
LokalBolig Aarhus Vest ApS

4 vær med terrasse

I Bygholm Have bor du i smukke, grønne omgivelser i cykelafstand til midtbyen. Du bor næsten som nabo til Horsens Golfklub samt naturstien mellem Horsens og Silkeborg. Dertil kommer Ulvedalen hvor du, pa° trods af navnet, kun skal kigge dig over skulderen efter ra°dyr og padder. Det er nemt at være pendler, hvis drømmejobbet eller studiet ligger i Aarhus eller Trekantområdet. Der ga°r tog i begge retninger, cirka hvert kvarter. Har du bil, er motorvejen kun fem minutters kørsel fra Bygholm Have, hvorfra Aarhus eller Trekantområdet kan na°s pa° kun 25 minutter. De veludførte lejligheder er tegnet i samarbejde med Sweco Architects, og der mangler ikke noget. Boligerne er opført i tidløse kvalitetsmaterialer med gulvvarme, ventilationsanlæg, fibernet og alt i ha°rde hvidevarer. Herved fa°r du en bolig med minimalt vedligehold og faste lave udgifter. Mere om boligen...

Plantegning

Billede af plantegning fra Rantzausbakke 22, st., 8700, Horsens

Mere om boligen

Lejligheden I lejligheden er køkken og stue samlet i ét og samme rum. Køkkenet er placeret i en vinkel langs to vægge, og udnytter derved pladsen optimalt i rummet. Køkkenet er opført i hvide og stilrene materialer i høj kvalitet og indeholder alt i hårde hvidevarer inkl. opvaskemaskine. I resten af rummet er der god plads til at indrette med et spisebord samt stuemøbler for en hyggelig stue. Boligen indeholder tre værelser, der enten kan opdeles som tre separate soveværelser eller som hhv. soveværelse samt to børneværelser. Lejlighedens indretning gør det altså både muligt at benytte boligen som delevenlig lejlighed eller som familiebolig. Du har adgang til badeværelset via entréen. Badeværelset er indrettet i lyse og moderne materialer og indeholder alt, du har brug for i hverdagen; bruseniche, toilet, håndvask og god opbevaring til toiletartikler. Lejligheden har egen terrasse. Nyd solen på lune forårs- og sommerdage og glæd dig over at have mulighed for at trække frisk luft fra lejligheden. 

OBS: Billeder, visualiseringer og plantegninger er vejledende.

Jyske Bank kan gøre dig klogere på din boligøkonomi

Billede af LokalBolig Aarhus Vest
KontaktLokalBolig Aarhus VestSilkeborgvej 245 , 8230 Åbyhøj
88 44 22 11

Ønsker du at sælge?

LokalBoligs mæglere kan skabe tryghed omkring salget af din bolig eller ejendom. Find ud af om LokalBolig er det rigtige valg for dig.

Læs mere om boligsalg

Boligens fakta

Sagsnr. 59-X0001209

Økonomi

Aconto pr. md.250 kr.
Leje pr. md.9.295 kr.
Depositum18.590 kr.

Info

BoligtypeEjerlejlighed
Boligareal97 m²
Værelser inkl. stuer4
Etager1
Byggeår2022
ElevatorJa
Husdyr tilladtJa
EnergimærkeA2015