Lejlighed

Rantzausbakke 2, 1. 2

8700 Horsens
Leje pr. md.9.995 kr.
Aconto pr. md.250 kr.
Boligareal112 m²
Værelser inkl. stuer4
AltanJa
LokalBolig Aarhus Vest ApS

Bygholm Have - stor 4 vær med altan

I Bygholm Have bor du i smukke, grønne omgivelser i cykelafstand til midtbyen. Du bor næsten som nabo til Horsens Golfklub samt naturstien mellem Horsens og Silkeborg. Dertil kommer Ulvedalen hvor du, på trods af navnet, kun skal kigge dig over skulderen efter rådyr og padder. Det er nemt at være pendler, hvis drømmejobbet eller studiet ligger i Aarhus eller Trekantområdet. Der går tog i begge retninger, cirka hvert kvarter. Har du bil, er motorvejen kun fem minutters kørsel fra Bygholm Have, hvorfra Aarhus eller Trekantområdet kan nås på kun 25 minutter. De veludførte lejligheder er tegnet i samarbejde med Sweco Architects, og der mangler ikke noget. Boligerne er opført i tidløse kvalitetsmaterialer med gulvvarme, ventilationsanlæg, fibernet og alt i hårde hvidevarer. Herved får du en bolig med minimalt vedligehold og faste lave udgifter. Mere om boligen...

Plantegning

Billede af l1104.png fra Rantzausbakke 2, 1. 2, 8700, Horsens

Mere om boligen

Lejlighederne findes i størrelser fra 48-112 m2 med planløsninger, der fordeler sig på to til fire værelser. Stortset alle lejlighed har sin egen dejlige terrasse eller altan, hvor du kan invitere naboerne over på lækker grillmad og kolde drinks.

Lejligheden I åben forlængelse af hinanden ligger lejeboligens køkken, spiseplads samt stue, hvor det også er muligt at indrette en arbejdsstation. Rummet bliver i den forbindelse det sted i boligen, hvor I kan samles om alt fra madlavningen til hyggelige stunder i stuen. Selve køkkenet er opført i lyse kvalitetsmaterialer, og er desuden indrettet med en super lækker køkkenø. Alrummets indretning gør det muligt at indrette en stor og hyggelig stue, hvorfra der desuden kan åbnes op til egen terrasse/altan. I lejligheden har du et stort og lyst soveværelse med hele tre faste garderobeskabe. Soveværelsets rummelige størrelse gør det også muligt at indrette en mindre arbejdsstation på værelset, og ellers har du blot god plads til en barneseng eller yogamåtten. De to resterende værelser har begge en god størrelse til både børneværelser, gæsteværelser eller kontor. Lejlighedens badeværelse er lyst og stilrent indrettet med flotte elementer. Foruden toilet, bruseniche og håndvask indeholder badeværelset gode opbevaringsløsninger, der gør det nemt at holde det pænt og ryddeligt. Med egen terrasse/altan er det muligt at indrette et hyggeligt udemiljø, der kan fungere som ekstra rum på årets varmere dage. 

OBS: Billeder, visualiseringer og plantegninger er vejledende.

Jyske Bank kan gøre dig klogere på din boligøkonomi

Billede af LokalBolig Aarhus Vest
KontaktLokalBolig Aarhus VestSilkeborgvej 245 , 8230 Åbyhøj
88 44 22 11

Ønsker du at sælge?

LokalBoligs mæglere kan skabe tryghed omkring salget af din bolig eller ejendom. Find ud af om LokalBolig er det rigtige valg for dig.

Læs mere om boligsalg

Boligens fakta

Sagsnr. 59-X0001107

Økonomi

Aconto pr. md.250 kr.
Leje pr. md.9.995 kr.
Depositum19.990 kr.

Info

BoligtypeEjerlejlighed
Overtagelsesdato1. maj 2024
Boligareal112 m²
Værelser inkl. stuer4
Etager1
Byggeår2021
AltanJa
ElevatorJa
Husdyr tilladtJa
EnergimærkeA2015