Kontantpris

Tjek boliglån

4.995.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
3.052,-
Boligareal
72m2
Vær. inkl. stuer
3
Yderligere information

Ideel anpart villa, Sagsnr. 15-X0000200

Broderskabsvej 8, 1, 2000 Frederiksberg

Villalejlighed i den unikke Hvide By

Det er midt i Frederiksbergs historierige og unikke Hvide By, at denne dejlige, treværelses villalejlighed befinder sig. Boligen egner sig godt til den lille familie eller det modne par, som får glæde af velindrettede kvadratmeter, egen have og en...

Læs mere om Broderskabsvej 8, 1
Mægler LokalBolig Frederiksberg ApS. Kontakt her hvis du skal købe.

Hvor meget er din bolig værd?

En salgsproces hos LokalBolig er velovervejet og nøje gennemtænkt. Alt tager udgangspunkt i din unikke bolig og hjælper til at sikre dig det bedste salg.

Mere om Broderskabsvej 8, 1

absolut eftertragtet beliggenhed.

Husene dateres omtrent 120 år tilbage i tiden, og især denne ejendom fremtræder med et smukt, karakteristisk og velpasset ydre. Her er det altså hjemmets første- og anden sal, som I overtager.

Efter bilens parkering på den private vej kan I færde gennem den velanlagte forhave mod syd, der hører med til lejligheden. I kan derfor sagtens nyde sommersolen i det fri, som I får fornøjelse af det meste af dagen. Hertil skal fremhæves det fælles vaskerum med ekstra opbevaringsplads.

Indendørs skal der lægges vægt på de oprindelige islæt med plankegulv og stukkatur i de to stuer en suite. Heraf kan den ene afskærmes, såfremt I ønsker et ekstra værelse, og ellers kan I blot brede jer i de åbne rum. Det er derudover tydeligt at se, at hjemmet er istandsat med fornemme og funktionelle detaljer. Køkkenet er udført i et nydeligt, hvidt interiør med en bordplade i massiv træ, og middagen færdiggøres over gasblusset fra Siemens. Hvidvinen kommer direkte fra vinkøleskabet, så den er afkølet, når den serveres for gæsterne.

Soveværelset har en fornuftig størrelse med en dyb skabsvæg, og I får også et badeværelse. Fra stuen er der trappe mod andensalen, der huser et lyst og alsidigt hobbyrum.

Kvarteret føles som en by i byen, da I kommer til at bo ganske roligt og ugeneret. Området kendetegnes af et solidt sammenhold med hyggelige arrangementer for børn og voksne, og I er også tæt på metroen på Fasanvej, indkøb, Frederiksberg Have og institutioner.

Kontakt os for en fremvisning.

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

LokalBolig CO2 Neutral Boligpræsentation

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: