Kontantpris

2.295.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
1.155,-
Boligareal
100m2
Vær. inkl. stuer
6
Yderligere information

Ideel anpart ejerlejlighed, Sagsnr. 49-X0000021

Rosenørnsvej 10, 1, 5230 Odense M

Indbydende og velholdt ideel anpart i Odense M

Drømmer I om at overtage en smuk villalejlighed i Odense M, så bør I se nærmere på denne ideelle anpart på Rosenørnsvej 10.

Læs mere om Rosenørnsvej 10, 1

Mere om Rosenørnsvej 10, 1

...

I bliver en del af et super populært kvarter, hvor der ikke er langt til de hyggelige gågader i centrum eller de grønne, rekreative områder langs Odense Å. Hverdagens bekvemmeligheder findes indenfor behagelig gåafstand, da I bor tæt på daginstitution, skole og forskellige indkøbsmuligheder.

Jeres nye bolig ligger på første- og anden sal i en klassisk ejendom fra 1935. Foruden et flot hjem, får I også brugsret til en garage, og I har udgang fra førstesalen til jeres egen lækre altan med markise. Med det samme I træder over dørtærsklen, fornemmer I den lyse atmosfære og dejlige stemning, der hersker i hele boligen - især takket være dagslyset, der strømmer ind ad de mange vinduer.

Alt præsenterer sig ganske nydeligt, og I får glæde af et væld af charmerende detaljer såsom fyldningsdøre, loftroset og trægulve.

Vælger I at udforske anden salen først, finder I under skråvæggene et rummeligt værelse, der kan indrettes som et soveværelse, et hjemmekontor eller måske et børneværelse. Tilbage på førstesalen leder entréen jer videre til det fine badeværelse med bruseafsnit og det eksklusive snedkerkøkken fra uno form. Her har I masser af opbevaringsmuligheder og plads til at amatørkokken kan slå sig løs og afprøve delikate retter. Resten af etagen udfolder sig med et regulært værelse med en bred skabsvæg samt to skønne stuer en suite. Fra den ene stue åbner I døren ud til altanen, der i sommerhalvåret bliver som et ekstra rum til boligen med plads til havemøbler, grill og blomsterkrukker. Herfra har I udsigt til den grønne baghave og kvarteret. Endeligt har i egen garage samt egen vaskekælder!

Denne villalejlighed indeholder langt mere end ovenstående, og er helt bestemt et besøg værd. Book en fremvisning og se for jer selv!

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger