Kontantpris

Tjek boliglån

995.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
1.285,-
Boligareal
110m2
Vær. inkl. stuer
4
Yderligere information

Ideel anpart ejerlejlighed, Sagsnr. 51-000081

Vonsildvej 33, 1, 6000 Kolding

Rummelig ideel anpart midt i Vonsild

Store, lyse rum er præcis, hvad du møder I denne indbydende lejlighed, der ligger på førstesal i en rød murermestervilla midt i Vonsild.

Læs mere om Vonsildvej 33, 1
Giv et bud på boligen
Mægler Lasse Røndbjerg. Kontakt her hvis du skal købe.

Hvor meget er din bolig værd?

En salgsproces hos LokalBolig er velovervejet og nøje gennemtænkt. Alt tager udgangspunkt i din unikke bolig og hjælper til at sikre dig det bedste salg.

Mere om Vonsildvej 33, 1

Her får du meget bolig for pengene med to hyggelige stuer med brændeovn, to større værelser, et pænt køkken, anvendeligt badeværelse og egen have med et terrasseområde.

Beliggenheden er tæt på perfekt med alt til dagligdagen inden for gåafstand herunder både en god skole, en børnehave samt en sportshal, og så er der rigelige naturoplevelser langs Ådalsruten. Der er ikke langt til offentlig transport og heller ikke til motorvejen, når du skal længere omkring. Skal weekenden krydres med mere byliv, er der blot fem kilometer til Kolding centrum.

Lejligheden fremstår meget vedholdt, og det er tydeligt, at der generelt er passet godt på inventaret. I slutningen af 2010 blev der lagt nye trægulve og isat nye døre. Til boligen hører desuden fine parkeringsforhold.

Indenfor venter en fantastisk planløsning med en meget luftig atmosfære takket være de mange vinduespartier, hvorfra dagslyset strømmer ind. Det kommer især til udtryk i stue og spisestue, som adskilles af franske døre. Placerer du sofaen i stuen, kan varmen fra brændeovnen rigtig nydes gennem de mørke måneder, mens du hygger med brætspil, en spændende bog eller fjernsynskiggeri. Fra spisestuen er der åben forbindelse ud til det tosidede køkken, der fremstår nydeligt med elementer af kirsebærtræ og grånistrede bordplader, der matcher til hvidevarerne. I køkkenets ene ende kan et mindre spisebordsarrangement også indrettes til de travle morgenstunder. Afslutningsvis får du to skønne værelser og et badeværelse med bruseniche.

Som bonus får du din egen private have, da villaens have er opdelt i to med et stakit. Herude kan du slappe af i liggestolen under solens kærtegn på den fyldige fliseterrasse.

Vil du vide mere? Book en fremvisning.

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

LokalBolig CO2 Neutral Boligpræsentation

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: