Ideel anpart ejerlejlighed, Sagsnr. 02-131289

Kirkegade 8, 1. tv, 3600 Frederikssund

Ideel anpart ejerlejlighed, Sagsnr. 02-131289

Kirkegade 8, 1. tv, 3600 Frederikssund

Kontantpris

795.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
2.083,-
Boligareal
36m2
Vær. inkl. stuer
2
Yderligere information

Flot istandsat lejlighed

På Kirkegade 8 midt i Frederikssund finder du denne pæne og velholdte anpartsejerlejlighed, der nu er klar til at byde en ny ejer velkommen. Lejligheden blev istandsat i 2007 og er flot vedligeholdt.

Læs mere om Kirkegade 8, 1. tv
Giv et bud på boligen

LokalBolig Frederikssund ApS

Østergade 9A

3600 Frederikssund

Telefon: 47 39 39 39
CVR: 3524 9028

Vil du vide mere?

Mere om Kirkegade 8, 1. tv

Samtidig kan du glæde dig over en veldisponeret 2V'er, som blandt andet omfatter et godt badeværelse og en dejlig stue i åben forbindelse med køkkenet. Du kan herudover se frem til en central beliggenhed med let adgang til alle byens tilbud.

Fra adressen har du få minutters gang til diverse specialbutikker, supermarkeder og spisesteder. Endvidere får du kort vej til Fitness World, og derudover er der både svømmehal, fodboldbaner og idrætshal i nærheden. Som endnu et plus er du tæt på Frederikssund Station, så du nemt kan tage toget til København.

Boligen ligger på første sal i et hyggeligt toplans byhus, hvor du finder specialbutikken Helsehuset nedenunder. Bag huset er der en gård, hvorfra en trappe fører op til lejligheden.

Hjertet af boligen er den rummelige og lyse stue, hvor du får ovenlysvinduer med kig til himlen. Endvidere har stuen plads til en sofa, et skrivebord og et tv-arrangement. I åben forbindelse med stuen har du også et nydeligt vinkelkøkken, der er indrettet med lyse elementer og en god spisekrog.

Det velindrettede badeværelse byder på skabe til opbevaring og et brusehjørne med en smart foldedør. Afslutningsvis er der et soveværelse, hvor sengen og klædeskabet kan stå, og desuden får du en entré til overtøjet og skoene.

Derudover privat carport og mulighed for vaskearrangement.

Alt i alt en super god begynderbolig med en central beliggenhed i Frederikssund. Lyder det som noget for dig, så ring og hør nærmere. Vi byder gerne på en fremvisning.

Plantegning

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Vi er lokale i hele Danmark
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/

LokalBolig samarbejder med