Helårsgrund, Sagsnr. 27-016122

Egøje Byvej 8B, 4600 Køge

Helårsgrund, Sagsnr. 27-016122

Egøje Byvej 8B, 4600 Køge

Kontantpris

1.895.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
1.635,-
Grundareal
1.200m2
Yderligere information

Byg din drømmebolig på 1200 kvm grund

Egøje er en lille, idyllisk perle. En paradisisk enklave af ejendomme, der ligger i de mest naturskønne, jomfruelige omgivelser. Her er det nu muligt at erhverve en grund på 1.

Læs mere om Egøje Byvej 8B
Giv et bud på boligen

LokalBolig Køge ApS

Søndre Allé 7

4600 Køge

Telefon: 56 63 03 39
CVR: 3459 8444

Vil du vide mere?

Mere om Egøje Byvej 8B

200 kvadratmeter og opføre ejendommen, man kun har turde drømme om - og endda med den mest sublime beliggenhed.

Grunden, der er udstykket fra et større grundstykke på 4.490 kvadratmeter, kommer til at ligge med indkørsel direkte fra den hyggelige, romantiske Egøje Byvej. En vej, der svagt bugter sig forbi den ene skønne ejendom efter den anden.

Man kommer dermed til at bo i dejlige rammer - iblandt individuelle, unikke boliger, der hver især kan noget helt særligt, og tæt på marker, enge, skov, hestefold og havet. Alt det bedste i én samlet pakke.

Her må man bygge en bolig på hele 250 kvadratmeter. Måske vil man opføre i ét plan, måske inddrage førstesalen, så man hver eneste dag kan nyde udsigten ud over naturens åbenlyse herligheder.

Når man opfører nyt, har man de bedste betingelser for at få det, ligesom man har drømt om. Oplagt vil det være at bygge et større køkken-alrum - husets hjerte - hvor store og små samles om måltidet, leg, lektier og gode snakke. Det er også her, søndagens brunch for familie og gode venner indtages, måske efterfulgt af en dejlig vandretur ud til Vallø Slot og Slotsparken.

Det vil også være oplagt at indrette huset med flere stuer, så følelsen af luft, rum og vidder også opleves indenfor.

Gerne adskillige værelser, så huset også er gearet til den store, sammenbragte familie. Alt i høj kvalitet og i smukt design, så huset har lang levetid og god salgsværdi til den dag, hvor man ønsker at sælge. Her er bestemt også plads til en større garage og måske et anneks til overnattende gæster eller au-pairbolig.

På grunden står der i dag en række ældre træer, frugttræer såvel som 'grønne' træer. Måske vil man bevare dem, så huset får en mere etableret have. Her er god plads til leg og fjollerier i det grønne eller plads til urtehave, drivhus eller prydbede i alskens farver og smukke blomstersorter.

Skoler ligger tæt på - privatskoler såvel som offentlige skoler - og det samme gælder sportsfaciliteter, svømmehal og shopping-muligheder. Enten i Herfølge eller i Køge, der ligger fire kilometer væk.

Køge er en by med liv, sjæl og stemning - og ubetinget et sted, man hurtigt vil nyde at bruge i hverdagen og i weekenden. Her er et rigt, varieret butiksliv, gå-i-byen-liv, kultur og oplevelser i rigelige mængder. Køge er også byen med torvet i centrum, hvor onsdage og lørdage byder på de såkaldte torvedage spækket med økologiske specialiteter, frugt og grønt, blomster og hjemmebagt brød. Et tilløbsstykke, der dog om sommeren også får konkurrence fra de jazzende toner, der strømmer ud fra en af byens charmerende gårdmiljøer.

Velkommen til Egøje Byvej 8B

Se alle 21 billeder.

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.

LokalBolig samarbejder med