Helårsgrund, Sagsnr. 37-016252

Bygmarken 5, 4684 Holmegaard

Helårsgrund, Sagsnr. 37-016252

Bygmarken 5, 4684 Holmegaard

Kontantpris

545.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
1.037,-
Grundareal
780m2
Yderligere information

I det naturskønne areal ved Holmegaard Høj er der nu mulighed for at blive den lykkelige ejer af et af i alt 41 grundstykker. Måske er det grunden, der kan danne ramme om opførelse af familiens største boligdrøm?

Læs mere om Bygmarken 5
Giv et bud på boligen

LokalBolig Næstved ApS

Ringstedvej 30

4700 Næstved

Telefon: 55 77 75 00
CVR: 3538 9369

Vil du vide mere?

Mere om Bygmarken 5

...

Her er grundstykker, som kan anvendes til parcel- og dobbelthuse. Grundstykkerne varierer fra 700 til 1.000 kvadratmeter.

Grundstykkerne ligger i et smuk, kuperet område, hvor der etapevis bliver udstykket grunde - startende med Bygmarken. Fra mange af grundene vil der være mulighed for udsigt over skoven og mosen. Der bliver skabt grønne kiler, der skyder sig op imellem grundene, ligesom der etableres et grønt areal foran grundene med stisystem, der fører direkte til skoven.

I dette kvarter venter et liv i helt nybyggede rammer, hvor alt er 'for første gang', og hvor kun du og din familie selv sætter patinaen på boligen. Det er her, du kan se dine boligdrømme gå i opfyldelse, og hvor du kan få det præcis, som du har ønsket dig.

Her er rum for villaen i et plan eller i halvandet plan. Og der er frit valg i forhold til stil og stemning, form og farver.

Du og din familie kan frit selv vælge, hvilken type hus og hvilket byggefirma der skal være med til at realisere jeres nye boligdrøm. Forskellige arkitektoniske udtryk i kvarteret vil kun være en styrke til det nye kvarter.

Måske drømmer du om et liv med et stort køkken-alrum, perfekt til samvær og nærvær. Et sted, hvor familien mødes og er sammen om tingene, uanset om det drejer sig om at bage boller, lave aftensmad, tegne eller lave lektier. Et område med masser af hjerterum, varme og rummelighed.

Lys, lys og atter lys. Lad lyset slippe let og uhindret ind i dit nye hus, og lad solens varme stråler skabe energi og positiv stemning. Perfekte rammer til en perfekt hverdag - med masser af vinduer og døre. Det er muligt, når du selv er med til at sætte stregerne på papiret og få dine drømme omsat til virkelighed. Masser af dagslys er kilden til det gode liv.

Velkommen til virkeliggørelsen af din boligdrøm.

Velkommen til Bygmarken

Se alle 29 billeder.

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.

LokalBolig samarbejder med