Kontantpris

Tjek boliglån

1.495.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
1.258,-
Grundareal
610m2
Yderligere information

Helårsgrund, Sagsnr. 27-X0000279

Billesborgvej 32, 4681 Herfølge

Den perfekte grund til at bygge jeres drømmebolig

Sukker I længselsfuldt efter et hjem i New Yorker-stil, eller har mange timers scrollen på Instagrams polerede boligprofiler fået jer til at drømme om et nyt hus? Så er denne byggegrund på 610 kvadratmeter i den gamle del af Herfølge værd at kigge...

Læs mere om Billesborgvej 32
Mægler LokalBolig Køge ApS. Kontakt her hvis du skal købe.

Hvor meget er din bolig værd?

En salgsproces hos LokalBolig er velovervejet og nøje gennemtænkt. Alt tager udgangspunkt i din unikke bolig og hjælper til at sikre dig det bedste salg.

Mere om Billesborgvej 32

nærmere på. Udover muligheden for at lade kreativiteten få frit spil, så venter her en hverdag i trygge rammer med alt hvad I har brug for i nærområdet.

Grunden er i to niveauer, så det er ideelt at overveje, om det hvide højglans køkken skal placeres nær et stort glasparti, så I får den skønne udsigt over området som kulisse for jeres kulinariske eventyr. Måske har I allerede været forbi Pinterest eller luret i Boligmagasinet efter inspiration til indretningen af jeres kommende base, så den kan tilpasses jeres familieliv med udgangspunkt i tidens trends. Uanset om det er et walk-in-closet, et ekstra børneværelse eller måske et luksus badeværelse med dobbelt brus, der står øverst på listen, så er denne byggegrund et besøg værd.

I mærker nemlig hurtigt den idylliske atmosfære, når I parkerer bilen i indkørslen, og det er uundgåeligt ikke at forestille sig, hvordan de varme måneder tilbringes udenfor. Måske terrassen skal placeres mod syd, så I kan nyde et glas køligt rosé og aftensmad direkte fra Weberen, mens sommersolen luner.

Beliggenheden bringer jer utrolig tæt på Herfølge Skole, der ligger blot 300 meter fra ejendommen. Der er også en daginstitution i nærheden og et bredt udvalg af fritidsaktiviteter, så børnene hurtigt kan finde nye venner. Fredagsslikket kan I hente i det nærliggende supermarked, og lørdagsudflugten går sikkert ofte mod Herfølge Hestehave, hvor I kan møde skovens dyr eller lufte løbeskoene. I er også heldige, at have Herfølge bibliotek tæt på. Hvis I pendler, vil det også glæde jer, at turen til Herfølge Station er ganske kort, og motorvejen findes også i nærheden. Så hvis I ønsker et smut til det hyggelige Køge Torv, så er bus og tog lige i nærheden. Her er en sjælden mulighed, for at komme til at bo i et landsbymiljø, tæt på landsbyens gadekær.

Velkommen til Billesborgvej 32!

Galleri

Billede nummer 0
Billede nummer 1
Billede nummer 2
Billede nummer 3
Billede nummer 4

Området

Lignende boliger

Sådan håndterer vi COVID-19-situationen - læs mere her
Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

LokalBolig CO2 Neutral Boligpræsentation

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: